Haberler

Hırsız Değilim Gözcüyüm' Savunması

ADANA'da 8 ayrı evden yaklaşık 20 bin lira değerinde para ve ziynet eşyası çaldıkları iddiasıyla Necat Karamanoğulları (20) ile Ufuk Gökdam (24), polis ekiplerince yakalandı. Bir evden hırsızlık yaparken binanın güvenlik kamerası tarafından da görüntülenen zanlılardan Karamanoğulları, emniyetteki sorgusunda, "Ben hırsız değil, gözcüyüm" diyerek kendini savundu.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Reşatbey, Gazipaşa, Cemalpaşa ve Ziyapaşa mahallelerinde 20 gün içerisinde 8 ayrı evden hırsızlık meydana geldi. Binaların kapı ve pencerelerine hırsızlığı önlemek amacıyla yaptırılan şebeke demirlerinden tırmanıp, 2 ve 3'üncü katlara çıkan hırsızlar, 8 ayrı evden yaklaşık 20 bin TL değerinde para ve ziynet eşyası çaldı.

Olayları araştıran Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bir apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarına ulaştı. Kayıtların incelenmesi sonucu şüphelilerin hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan Necat Karamanoğulları ile Ufuk Gökdam olduğu saptandı. Apartmanın bahçesine gelen zanlılardan Gökdam su borusuna tutunarak üst kata tırmanırken, Necat Karamanoğulları'nın da park halindeki otomobillerin arasına gizlenerek gözcülük yaptığı belirlendi. Bir süre sonra Ufuk Gökdam'ın binanın ikinci katından atlayıp, arkadaşı ile birlikte koşarak uzaklaşması da kayıtlara yansıdı.

Kamera kayıtlarını inceleyen zanlıları birer hafta arayla yakaladı.

Emniyetteki sorgusunda suçlarını itiraf eden Karamanoğulları, "Birlikte gittik, ama ben evlere girmedim. Ben gözcülük yapıyordum" dedi. Her iki zanlı da tutuklandı.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gazipaşa Seyhan 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title