Haberler

Hintliler Kaşık Havasında Oynadı

aşık olduğu Gundhi'nin (Nicole Faria) peşinden Hindistan'a giden Fadıl'ın ( Sermiyan Midyat ) komik ve heyecan dolu hikayesini anlatan film için Hintliler kaşık havası oynadı.

Mumbai'de gerçekleştirilen çekimlerde önce aşk rüzgarları esti. Sermiyan Midyat, rol arkadaşı 2010 Dünya Güzeli Nicole Faria'nın başından aşağı gül yaprakları döktü.

Sette daha sonra ise Hintli oyuncuların da katıldığı "kaşık havası" sahnesi çekildi. Danslarıyla ünlü Hintliler Sermiyan Midyat ve Burak Satıbol'dan kaşık çalmayı öğrendiler.

Filmde Hindistan'da bir muhtarı canlandıran Şafak Sezer, sette bir ziyafet verdi. Kendisini ziyarete gelen arkadaşlarıyla Mumbai'yi lahmacun, içli köfte ve baklava getirten Sezer, binlirce kilometer uzakta ekibe memleket kokusu taşıdı! Hintlileri de Türk yemekleriyle tarıştırdı.

Senaristliğini, yönetmenliğini ve başrolünü Sermiyan Midyat'ın üstlendiği yapımın kadrosunda 2010'da Hindistan ve Dünya Güzeli seçilmiş Nicole Faria'nın yanı sıra Burak Satıbol, Şafak Sezer, Füsun Demirel, Zeynep Kankonde, Hakan Akın ve Bülent Kayabaş da var. Bir Baba Hindu 30 Eylül'de vizyonda olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Sermiyan Midyat Şafak Sezer Mumbai Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title