Haberler

Hintli Milyarder Bodrum'dan Ayrılamadı

Güncelleme:

Akdeniz'de 3 haftalık tatil turuna çıkan dünyanın en zengin 5. adamı Hintli milyarder Lakshmi Mittal, eşi ve çocuklarıyla 3 gün önce geldiği Bodrum'dan ayrılamadı.

Akdeniz'de 3 haftalık tatil turuna çıkan dünyanın en zengin 5'inci adamı Hintli milyarder Lakshmi Mittal, eşi ve çocuklarıyla 3 gün önce geldiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nden ayrılamadı. 200 milyon dolarlık 'Amevi' adlı yatını Göltürkbükü'ne demirleyen Mittal ailesi, bir beach clubda eğlendi. Yata dönmek için bindikleri sürat botunun dümenine geçen Lakshmi Mittal, aniden hız yapınca küçük kızı Shahid Kapoor Mittal botun içinde düştü. Mittal, kızının gönlünü almak için uzun süre uğraştı.

Yeğeni Vartika Mittal ile Utsav Goenka'yı evlendirdiği düğünle adından söz ettiren 28 milyar dolarlık servetin sahibi, dünyanın en zengin 5'inci adamı Hintli milyarder Lakshmi Mittal, ailesi ile birlikte geçen perşembe günü mavi yolculuk için Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne geldi. 200 milyon dolarlık 'Amevi' adlı 80 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki İngiliz bayraklı yatıyla ilçede koyları gezen Mittal ailesi, geçen 3 güne rağmen turizm cenneti ilçeden ayrılamadı.

ZOR ANLAR YAŞADI

Yanında eşi Usha Mittal, çocukları Shahid Kapoor Mittal, Steel Mittal ve şirketinde yöneticisi oğlu Aditya Mittal ile birkaç yakını bulunan Lakshmi Mittal, dün öğleden sonra Göltürkbükü sahilindeki bir beach clubda eğlendi. Denize giren Mittal ailesinin basın mensupları tarafından görüntülenmemesi için beach kulübün çalışanları, şemsiyeler ve paravanlarla önlem alındı. Akşam saatlerinde mekandan ayrılan Mittal ailesi, yata dönmek için sürat botuna bindi. Dümene geçen Lakshmi Mittal'ın sürat yapması üzerine dengesini kaybeden küçük kızı Shahid Kapoor Mittal botun içinde düştü. Hintli milyarderin yaşadığı zor anlar, DHA kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Dümeni personele bırakan Mittal, kızının gönlünü almak için uzun uğraş verdi. Yata dönen Mittal ailesinin iki gün daha Bodrum'da kalacağı ardından Gökova ve Yunan adalarına hareket edeceği belirtildi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lakshmi Mittal Akdeniz Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title