Haberler

Hınıs'ta Spor Dolu Günler

Erzurum’un Hınıs İlçesi’nde Kaymakamlık ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün destekleriyle, Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası düzenlendi.

Erzurum'un Hınıs İlçesi'nde Kaymakamlık ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün destekleriyle, Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası düzenlendi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün de katkıda bulunduğu turnuvaya 24 takım katıldı. Hınıslıların yoğun ilgi gösterdiği ve tribünleri tıklım tıklım doldurduğu voleybol turnuvasında şampiyon takımda belli oldu. Hınıs Kaymakamı Bülent Ay, Karakol Komutanı Hasan Farsak,Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül ve Ağır Ceza Reisi Mustafa Gökşen ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mahmut Abiş'nin yanı sıra diğer davetlilerinde büyük ilgi gösterdiği turnuvanın finalinde Devlet Hastanesi ile Bezirgan spor karşı karşıya geldi. Müsabakadan 3-1 galip ayrılan Hınıs Devlet Hastanesi Voleybol takımı, şampiyon olarak Kaymakamlık Kupası'nın sahibi oldu.

HEM SPOR YAPTILAR, HEM EĞLENDİLER

Hınıs'ta bu kış spor dolu günler yaşanırken, 24 takımın katıldığı voleybol finalinde ise tam bir bayram havası yaşandı. Yerel sanatçıların konser verdiği etkinlikte, Kaymakam Bülent Ay ile Hınıslılar halaylar çekerek, spor dolu günleri kutladılar. İlçe halkı bir bütün olarak dostluk ve kardeşlik mesajı sergilerken final maçı sonunda kol kola halaylar çekildi. Hınıs Kaymakamı Bülent Ay, kupa töreninde yapmış olduğu konuşmada turnuvaya büyük ilgi gösteren ilçe halkına ve turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti. Sporun birleştirici ruhunun ilçemize hakim olmasından memnuniyet duyduğunu vurgulayan Ay, ilçede bu tür etkinliklerin sıklıkla yapılacağını belirtti.

Hınıs Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mahmut Abiş, turnuvanın istedikleri amaca ulaştığını ifade ederek, yorucu geçen iki aylık süre sonunda muhteşem bir final ile turnuvanın sona ermesinden memnun olduğunu fair-playın kazanmasından mutluluk duyduğunu söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Soner Gül Erzurum Hınıs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title