Haberler

Hindistan Polisine Türk Tokadı

Güncelleme:

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de eski başbakan Manmohan Singh'in de katılımı ile gerçekleşen kitap tanıtımında, bir kadının görevli polis memuruna tokat atması ülkeyi karıştırdı. Polis, kadının kimliğinin peşine düşerken, söz konusu kadının Türkiye vatandaşı olduğundan şüphelenildi.

Olaydan üç gün sonra ortaya çıkan video görüntülerinde, Yeni Delhi'de geçen hafta gerçekleşen kitap lansmanı için Hayvanları Koruma Derneği (WWF) oditoryumuna girmek isteyen kadın, adının listede olduğunu belirterek polislerden izin vermelerini istiyor. Ancak eski başbakan Singh'i korumakla görevli olan polisin yanıt vermemesi üzerine kadın sinirleniyor.

İngilizce "İşini kaybedeceksin, sana söylüyorum. Sana tokat atacağım" diyen kadın, ardından polise vuruyor. Hindistan'da bir anda yayılan videoda, bir kişinin araya girdiği, ancak kadının özür dilemeyi reddettiği görülüyor.

KİMLİĞİ ARAŞTIRILIYOR

Olay hakkında ceza kanununun iki ayrı maddesine dayanarak resmen soruşturma açılırken, polis kadının kimliğini araştırmaya başladı. Müfettiş yardımcısı Om Prakash, polise yaptığı açıklamada kadının Türk olduğundan şüphelendiğini belirtti. Bunun üzerine üç polis memurundan oluşan bir ekip, Türkiye'nin Yeni Delhi Büyükelçiliği'ne ziyarette bulunarak etkinliğe davetli olan bir kadını sorguladı. Ancak Hindistan basınına göre, davete katılmadığı belirlenen kadın diplomatın videodaki kişi olduğuna dair bir açıklama yapılmadı.

Polisin, etkinliğe davetli olan 250 kişinin listesini alarak araştırmanın kapsamını genişlettiği aktarıldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Manmohan Singh Yeni Delhi Türkiye Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (34)

vahdettin:

Malmısınız İngiliz oyunu bu sazanlar...herşeye inanmayın

104
2
yanıtYanıtla
iswicre:

Bu haberi överek yapiyosunuz bide utanmadan gurur duyorsunuz, Ama bi bayan HDP li millet vekili haklıyere Türk polisine tokat atı zaman terorist dersiniz... Kim ne derse desin sizler de karekter bozuklu var.. Acil piskoloklara gitseniz iyi edersiniz

7
52
yanıtYanıtla
NısebinMobil-IOS:

Türk poliside Kürt tokadını unutmasın lütfen :))

7
50
yanıtYanıtla
bir kürt olarak:

selahaddin eyyubi türk tur tartışma bitti.

28
13
yanıtYanıtla
Adnan:

Belki HDP li dir o kadın. Onlar polise tokat i iyi biliyor

23
12
yanıtYanıtla
bir kürt olarak:

ataturk yunan dir ama türk olsun ne olacak yani

6
23
yanıtYanıtla
:

Kürttür o Kürttür Türk olsa duramazsın

23
6
yanıtYanıtla
..:

Kendini tayibe satan polislere de bir tokat atılsa ne güzel olurdu. Ülkemiz Polis dev Oldu. Diktatöre hizmet ediyorlar.

3
25
yanıtYanıtla
Büyük Türk emir Timur Mobil-IOS:

Babür imparatorluğu türk kökenli bir devletti

20
4
yanıtYanıtla
Erdal Kaya Mobil-IOS:

Kesin Kürttür ancak onlar devlete isyan eder Orayı TR sanmış Olmalı

20
3
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title