Haberler

Hindistan'da İnek Kesen Müslüman Baba ile Oğlu Linç Edildi

Güncelleme:

Başkente yakın Bisara köyünde yaşayan Müslüman nalbant, oğlu ile birlikte inek kestikleri için kalabalık tarafından linç edildi. Baba öldü, oğlu ağır yaralı.

Hindistan'nın başkentine yakın Bisara köyünde yaşayan Mohammad Akhlaq isimli Müslüman nalbant, oğlu ile birlikte, inek kestikleri için tapınak önünde toplanan kalablalık tarafından linç edildi. Baba öldü, oğlu ise ağır bir şekilde yaralandı.

CNN'e konuşan tapınak papazı Sukhdas Mahatma, o gece iki gencin kendisine gelip yakınlarda bir inek cesedi olduğunu yüksek sesle ilan etmesini söylediklerini anlattı. Papaz, "Gençler durumu ilan etmem için bana baskı yaptılar." dedi.

HAKARET YAĞDIRIP EVİN İÇİNE GİRDİLER

İlandan sonra tapınak önünde toplanan kalabalık, Mohammad Akhlaq'nın evine gitti. Mohammad Akhlaq'ın annesi Asghari Begum, evin ön kapısında şiddetli gürültü ve patırtı duyduğunu ve sonra kalabalığın yüksek ses ile hakaret yağdırdıklarını daha sonra bir grup adamın duvarı aşıp evin içine girdiklerini söyledi.

"BENİ DE İTTİRİP, YÜZÜMÜ YUMRUKLADILAR"

Şişmiş ve morarmış gözlerini işaret eden anne Begum, "Beni iteklediler ve yüzüme yumruk attılar." dedi.

SÜRÜKLEYEREK ÇIKARIP LİNÇ ETTİLER

CNN'e konuşan polis şefi Kiran Sivakumar, kalabalığın Akhlaq'ı evinin birinci katına girip 22 yaşındaki oğlu Danish ile birlikte dışarı sürüklediklerini ve linç ettiklerini; olayda babanın öldüğünü oğlunun ise ağır yaralandığını söyledi.

Polis şefi, olaya karışan 10 kişiden 6'sının yakalandığını ve daha fazla tutuklamanın olabileceğini söyledi.

Evdeki bazı et parçaları da soruşturma için toplandı. Aile ise etin keçi eti olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (53)

YIL.........:

İNSANLARI ÖLDÜRÜYORLAR. . . . . . İNSANLARIN ETİNDEN SÜTÜNDEN FAYDALANMALARI İÇİN YARATILAN İNEK GİBİ HAYVANI KUTSALLAŞTIRIP SAYGI BEKLİYORLAR. . . . BU ÇAĞDA BU OLAY CEHALET ŞİRK AKILSIZLIK VAHŞET DEMEKTİR. . . . . ALLAH ONLAI ISLAH EYLEYİP İSLAMLA ŞEREFLENDİRSİN. . . . . . . . . . . ZORLAMADAN HERKES BİRBİRİNİN HAKLARINA SAYGI GÖSTERMELİDİR. . . . . .

22
78
yanıtYanıtla
gerçekler:

islam olsun hangi din olursa olsun hepsinin nedeni aynı alt tabakadan faydalanmak, yoksa neden çoğu siyasetçi dincilere destek veriyor?asgeri ücret 1000 tl haftanın 6 günü çalışıyor , elektirik su parası cebinden, ama imam 2500 tlden fazla para alıyor, üstüne imam nikahı kıyar atar parayı cepe , ölene dua okur atar cebe , ne vergisi var , ne elektirik parası , işten atılma korkusu yok, sigorta tam , patron fırçası , şef fırçası yok, ne getirisi var hiç sadece 000

yanıt14
yanıt2
Adem:

Aferin Biz Allah adına keseriz ve budalardan korkmayız

15
51
yanıtYanıtla
Ali dilmen:

Madem ineğe tanrı diye tapıyorsunuz nasıl bir tanrıki kendini koruyamıyor

43
7
yanıtYanıtla
yunus:

bu hindular kadar gerizekalı bir insan topluluğu var mı yeryüzünde ?

21
28
yanıtYanıtla
yunusa cevap:

başka dinlere hakaret edersen onlarda bizim dinimize hakaret eder. herkesin dini kendine. . . .

yanıt4
yanıt1
.....Mobil-ANDROID:

ineğe tapana niye şaşiyorsun senin ülkende hirsıza tapanlar var

25
11
yanıtYanıtla
neden:

beyinsiz hindular . . neden öldürdünüz

21
4
yanıtYanıtla
kızdım:

hindistana gideceyim başkentin meydanında inek keseceğim. . kızdım

21
4
yanıtYanıtla
eren:

ineğe tapanın hiç suçu yok yani oha yorumlara bak,

16
6
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title