Haberler

Hindistan'da 5 Kadını Ormana Kaçırıp Topluca Tecavüz Ettiler!

Güncelleme:

Hindistan polisi, ülkenin doğusundaki Jharkhand eyaletinde insan kaçakçılığını protesto için sokak gösterisi yapan beş kadının kaçırılarak tecavüze uğradığını açıkladı.

Jharkhand polisinden üst düzey bir yetkilinin BBC'ye yaptığı açıklamaya göre, insan kaçakçılığına dikkat çekmek için Khunti bölgesinde gösteri yapan, bir sivil toplum kuruluşunda görevli kadınlar sonrasında bir okulda toplandı.

ORMANLIK ALANDA TOPLU TECAVÜZE UĞRADILAR

Okula gelen bazı silahlı kişiler kadınlardan beşini kaçırdı. Ormanlık bir alana götürülen kadınların toplu tecavüze uğradığı bildirildi.

Polis kadınların şimdi testler için hastanede olduğunu açıkladı.

Hindistan'da 5 Kadını Ormana Kaçırıp Topluca Tecavüz Ettiler!

"TECAVÜZ ZANLILARI BİR AŞİRETİN ÜYESİ OLABİLİR"

Yetkililer, tecavüz zanlılarının "yabancıların" bölgelerine gelmesini istemeyen bir aşiretin üyeleri olabileceğini söylüyor.

Bölgenin girişinde yabancı ziyaretçileri uyaran levhalar var.

Hindistan'da bir tıp fakültesi öğrencisinin tecavüze uğrayıp otobüsten atıldığı 2012 yılından bu yana cinsel saldırılar medyaya daha fazla yansımaya başladı.

8 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA TOPLU TECAVÜZ İNFİALE NEDEN OLMUŞTU

Keşmir'de Nisan'da sekiz yaşındaki Müslüman bir kız çocuğunun toplu tecavüze uğradıktan sonra işkence edilerek öldürülmesi ülkede infiale yol açmıştı. Olayla ilgili olarak sekiz Hindu gözaltına alındı.

MAYIS AYINDA 3 KIZ ÇOCUĞU TECAVÜZE UĞRAYIP YAKILMIŞTI

Jharkhand eyaletinde de Mayıs'ta üç kız çocuğu tecavüze uğradıktan sonra diri diri yakılmıştı.

Hindistan'da 2016'da polis kayıtlarına 40 bin tecavüz vakası geçti. Ancak çok sayıda tecavüzün, mağdurların çevreden baskı göreceği korkusuyla gizli kaldığı belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Hindistan 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (15)

maskeli süvari:

valla kurtarılacak ulke ırak, lıbya, mısır degılmıs oralarda boyle seyler duyulmuyordu. hındıstan cın, tayvan, fılıpınlerden bıle pıs mıllet buranın ınsanlık olarak acıl kurtarılması temızlenmesı lazım mesela muslumanları ayıracan gerıye ıneğe tapanı boka tapanı, maynına tapanı tahtalı koye gonderecen bunlardan ne beklenırkı ınsanlık ıcın. . .

23
2
yanıtYanıtla
balina:

ulan korktum yinemi adana diye

8
15
yanıtYanıtla
Wwwwwww:

Din tüccarları haram zadelerin sonu geldi . Allah belanızı versin gidin

9
12
yanıtYanıtla
İnsan:

Allah bunları yapanların bin belasını versin hepsini helak eylesin coluk çocuğa kadına hayvana İlişen şerefsizlerin ellerini ayaklarını kurutsun!!!!! Amin.

16
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

lanet gelsin şu hindistana. . .

11
4
yanıtYanıtla
malcolm x:

benim bir hintli arkadaşım var müslüman onun dediğine göre bu tip olayları yapanlar hindular yani ateist olanlar puta ineğe tapanlarmış ve müslüman hinduları hedef alırlarmış.hükümette ellerinde olduğı için çok rahatlarmış.....

13
2
yanıtYanıtla
Selim akpli:

Oranın karıları cok güzel

1
8
yanıtYanıtla
Makara Tukara TATANKA:

Üst komşum doktor alt komşum araştırma görevlisine bak benim oğlanın pipisine dedi. Oda benim oğlanınkini göstereyim sana dedi. Pipi yarışındalar.

2
6
yanıtYanıtla
izmirli:

adanaya laf etmeyin. insanımız güzeldir. birkaç kanı bozuk için bütün insanları bir şehiri yargılamayın

6
1
yanıtYanıtla
mamil:

bunlar hic uslanmaz bu putaite koyuna keciye birsiru hayvanataparlar ama zen ginlerin labim suyuyla cocuklariniyikarlar derlerkibirdaha dunyaya geldigimizde zengingelecegiz dilenmek bir ibadet sekli cogudayikanma, bilerek cahilbirakilmis halk halkinin huzde doksani achayvanlara taparlar amayilanlara eziyet ederler olulerini yakarlar sonra kullerini nehre atarlarcok pis adetlerivar karacalari ykalarlar onlafi bugutmek icin sut emzirtirler acayip acayip yasam bicimi atom bombasi yapacakkafar ilerilerde cahillik konusunda halkini wvitmezler neden cunku daharahat somursunlerdiye

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title