Haberler

Hindistan'da 11 Saat Süren Çatışmada Polis Galip Çıktı

Hindistan’da bulunan bir polis merkezine baskın düzenleyen saldırganlar ile polis arasında sabah saatlerinde çıkan ve 11 saat süren çatışma, 3 saldırganın öldürülmesiyle son buldu.

Hindistan'da bulunan bir polis merkezine baskın düzenleyen saldırganlar ile polis arasında sabah saatlerinde çıkan ve 11 saat süren çatışma, 3 saldırganın öldürülmesiyle son buldu.

Hindistan'ın Pakistan sınırı yakınlarındaki Pencap eyaletinde bulunan bir polis merkezine sabah saatlerinde silahlı saldırganlar tarafından baskın düzenlenmişti. Hindistanlı güvenlik görevlileri, çalıntı bir araçla polis merkezine gelerek merkeze rastgele ateş açan saldırganlarla polis arasında çıkan ve 11 saat süren çatışmanın son bulduğunu kaydetti. Aralarında yüksek kıdemli 1 polis memurunun, 2 iç güvenlik kuvvetinin ve 3 sivilin de bulunduğu toplamda 6 kişi hayatını kaybettiğini bildiren yetkililer, 3 saldırganın da öldürüldüğünü ifade etti. Hindistanlı yetkililer, 11 saat süren çatışma sırasında 7 keskin nişancının da bina çevresinde konuşlandırıldığını ifade etti. - YENİ DELHİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Pakistan Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title