Haberler

    Hindistan: 67 Kuruşluk Bakkal Borcu Yüzünden Çifte Cinayet

    Erkeğin başı kesilerek, eşinin de parçalanarak öldürüldüğü belirtildi. Polis, daha üst bir kasttan olan bakkaldan bisküvi alırken borçlanan çiftin, borcu ödemek için süre istemeleri üzerine öldürüldüklerini kaydetti.

    Bakkalın gözaltına alındığı bildirildi. Uttar Pradesh eyaletindeki Mainpuri bölgesinde işlenen cinayetin, borçlu çift çalışmaya gittiği sırada işlendiği ifade edildi. Hindistan basınındaki haberlere göre, köy bakkalının sahibi Aşok Mişra çiftten birkaç gün önce üç çocukları için veresiye aldıkları üç paket bisküvinin parasını istedi.

    'AKŞAMA KADAR SÜRE İSTEDİLER'

    Çift ise borcu akşama, günlük yevmiyelerini aldıktan sonra ödeyeceklerini söyledi. Bir görgü tanığı Indian Express gazetesine yaptığı açıklamada "Bakkal parayı ödemeleri için bağırırken, çift tarlalara doğru ilerlemeye başladı. Daha sonra bakkal yakındaki evine gidip, bir baltayla geri döndü. Önce Bharat'a defalarca baltayla vurdu, daha sonra kocasını kurtarmaya çalışan Mamta'ya saldırdı. Çift oracıkta öldü" dedi.

    Köydeki Dalit topluluğu yollara barikat kurarak cinayeti protesto etti. Bu ay başında ölmüş bir ineğin derisini yüzmeye çalıştıkları iddiasıyla dört Dalit topluluğu üyesi saldırıya uğramıştı. Mart'ta da Tamil Nadu eyaletinde Dalit topluluğundan bir erkek, daha yüksek kasttan bir kadınla evlendiği için kadının babası tarafından öldürülmüştü.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title