Haberler

Hilvan'da Üniversite Adaylarına Eğitim Desteği

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Büyükşehir Belediyesiyle ortak yürütülen Bilgi Evi Projesinde üniversite öğrencilerine eğitim desteği sağlanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Hilvan Belediyesi'nin ortaklaşa yürütmüş olduğu Bilgi Evi Projesi kapsamında Hilvan'da açılan Bilgi Evi'nde üniversiteye girmek için hazırlanan adaylar için ilk deneme sınavları yapıldı. Eğitimin birçok alanına hizmet etme amacıyla Hilvan'da kurulan Bilgi Evi'nde üniversite adayları için düzenlenen hazırlık sınavları dışında, 1'den 8. sınıflara kadar eğitimi tamamlayıcı ek dersler veriliyor. Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Tarih, Coğrafya ve Vatandaşlık gibi derslerin verildiği Hilvan Bilgi Evi'nde hazırlık sınavını giren üniversite adayı 30 kişi, yapılan uygulamanın özel ders alma imkanı olmayanlar için büyük bir fırsat olduğunu söyleyerek eğitime katkıda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Av. Nihat Çiftçi ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a teşekkür etti. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Eğitim Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title