Haberler

Hilvan'da Örnek Davranış

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde lösemililer yararına düzenlenen kermes daha ilk günden vatandaşların ilgi odağı oldu.

Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ve öğrencilerinin organizasyonuyla lösemili çocuklar yararına kermes düzenledi.

Gelirinin lösemili çocukların tedavisi için bağışlanacağı kermese hem bürokrasiden hem de vatandaşlardan büyük destek geldi.

Amaçlarına ulaşmak için günler öncesinden büyük bir çaba içerisine giren Hilvan Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin dışında, vatandaşlar da evde hazırladıkları mahalli yemek ve tatlılarla kermese destek verdi.

Hilvan Belediyesi çay bahçesinde düzenlenen kermese, Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Hilvan Belediye Başkan Vekili Salih Aktaş, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Ali Uzunköy, Hilvan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şıldır, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın eşi Fatma Bayık, STK temsilcileri, kurum idarecileri, öğrenciler ve vatandaşlar katılarak maddi katkıda bulundular.

Organizasyonu düzenleyen Hilvan Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ve öğrenciler gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek; "Öncelikle kermesimize maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Gerek öğretim görevlilerimiz ve gerekse de öğrenci arkadaşlarımız kendi imkanları dahilinde bir şeyler yapmaya çalıştı. Özellikle de kendi evinde mahalli yemekler ve tatlılar yapıp kermese büyük bir katkıda bulunan Hilvanlılara duyarlılıklarından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca, her konuda okulumuza desteklerini esirgemeyen ve bu organizasyon için yer temininde bulunup yardımcı olan Hilvan Belediyesine de çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Anlamlı bir organizasyona imza atan üniversite öğrencileri, kermesten elde ettikleri geliri lösemili çocukların tedavileri giderleri için bağışlayacaklarını açıkladı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Eğitim Yerel Sağlık Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title