Haberler

Hilvan'da Öğrencilere Giysi Yardımı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nca öğrencilere giysi yardımında bulunuldu.

Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nca Hilvan'da, İlk ve Orta dereceli okullarda her bir öğrenciye kaban, ayakkabı, kazak ve pantolon olmak üzere toplam 412 öğrenciye kışlık giysi yardımı yapıldı.

Yeni yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda daha önceden tespit edilen dar gelirli ailelerin çocuklarına kışlık giysi dağıtımına Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, İlçe Emniyet Müdürü Mümin Özmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, Hilvan Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı çalışanları ile ilk ve orta derecede eğitim gören öğrenciler ve veliler katıldı.

Dağıtım töreninde bir konuşma yapan Kaymakamı Özay "Hilvan İlçemizde tespit edilen ilk ve orta dereceli çocuklarımıza bu soğuk Kış günlerinde eğitimlerine katkı sağlanması için böyle bir çalışma başlattık. Bizim için eğitim önceliğimiz olan ve hassasiyet ile üzerinde durduğumuz bir konudur. Çocuklarımızın eğitimlerinin üst seviyelere gelmesi ve motivasyonlarının artması açısında önem arz etmektedir. Şunu da belirtmek isterim ki burada devletimizin büyüklüğünü, şefkatini çocuklarımız üzerinde görmekteyiz. Çocuklarımızın gözlerinin içine baktığımızda ne kadar mutlu olduklarını görebiliyoruz. Evlatlarımıza o mutluluğu ve sevinci vermek kadar güzel bir duygu olabilir mi sizce" dedi.

Öğrenci velileri ise yapılan katkıdan dolayı yetkililere teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title