Haberler

Hilvan'da Anneler Gününe Özel Sergi

Güncelleme:

Hilvan'da Anneler Gününe özel sergi düzenlendi. Sergiye Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve çok sayıda Hilvanlı kadın katıldı.

Hilvan Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet yürüten Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) ve Hilvan Belediyesi Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi'nin birlikte açtığı el sanatları sergisine büyük ilgi gösterildi.
Hilvan Gençlik Merkezinde açılan sergide yer alan el dokuması seccadeler, halılar ve perspektif çalışmalarını inceleye Kaymakam Özay ve Belediye Başkanı Bayık ile beraberindekiler yapılan çalışmaların çok başarılı olduğunu, Hilvan'ın tanıtımı açısından da büyük önem taşıdığını söyledi.
Anneler Gününe özel açılan el sanatları sergisinde konuşan Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay "Kadınlarımız sosyal hayata katıldıkları ve bu yönde emek verdikleri için çok değerli ve kıymetlidirler. Sahip oldukları estetik duygusunu somut ve soyut bir şekilde sanata dönüştürmeleri bizler için gurur vericidir. Bu vesileyle başta şehit annelerimizin ve şehit annelerinin ellerinden öper saygılarımı sunuyorum. Sergide emeği geçen bütün kadınlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Anneler Günü münasebetiyle düzenlenen sergi açılışının ardından Hilvanlı kadınlara müzik dinletisi yapıldı.(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Yaşam Kültür Sanat Politika Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title