Haberler

Hilvan'da Altın Ödüllü 19 Mayıs Gençlik Koşusu

Güncelleme:

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Hilvan Belediyesi altın ödüllü '19 Mayıs Gençlik Koşusu' yarışması düzenledi.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Hilvan Belediyesi altın ödüllü '19 Mayıs Gençlik Koşusu' yarışması düzenledi. Bay ve bayan kategorisinde düzenlenen yarışmaya 7 liseden 60 öğrenci katıldı.
Hilvan Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Koşusunda altın ödülünü almak için kıyasıya yarışan erkekler öğrenciler bin 500, bayanlar kategorisinde yarışan kız öğrenciler de 1000 metre mesafede koştu.
Hilvan Bahçecik Yolu üzerinde gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirildi. Koşu yarışmasına giren öğrencilere ödüllerini veren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, "Kötü alışkanlıkların önüne geçmenin en etkin yolun spordur. Hilvan nüfusunun yarısından fazlasının genç nüfus olması hasebiyle üstümüze çok büyük görevler düşmektedir. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla belediye olarak şimdiye kadar sportif aktivitelerin gelişmesi için çalışmalarımız oldu. Bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. Yarışmaya giren bütün öğrencilerimize her zaman başarılar diliyorum" dedi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Düzenlenen koşu yarışmasının ardından dereceye girenlere ödüllerini veren Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay şöyle konuştu: "Eskiden bizim halı sahalarımız veya çim sahalarımız yoktu. Ama buna rağmen zamanlarını ciddi bir şekilde birbirleriyle iletişim halinde sokaklarda geçiren bir nesil vardı. Bugünkü gençliğin çoğu kendi imkânlarına göre sahip oldukları iletişim araçlarıyla kendilerine göre kurdukları sanal bir dünyanın için de bir hayat kurmaya çalışıyorlar. Bir insan boşlukta olup yapacak bir şeyi olmadığında yanlış işlere karışabilir. Bu noktada gençlerimizin spora yönelmesi ve sportif aktivitelere katılması kendisini yanlış işlerden uzak tutacaktır." (Kaynak: Gazeteipekyol)


Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Yaşam Kültür Sanat Kültür Sanat Politika Spor Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title