Haberler

Hilux'ın Otomatik Vitesli 4x2 Versiyonu Piyasada

Toyota Hilux'ın 6 ileri tam otomatik vitesli 4x2 versiyonu satışa sunuldu.

Toyota Hilux'ın 6 ileri tam otomatik vitesli 4x2 versiyonu satışa sunuldu.

Toyota'dan yapılan yazılı açıklamada, mevcut 4x2 modelinin yanına otomatik vites konforunu da ekleyerek sunan Hilux'ın, teknolojik özellikleri, sofistike tasarımı ve yüksek off-road yeteneklerinin yanında, SUV tarzı "mükemmel" bir sürüş konforu ile şehir yollarında da "kusursuz" bir deneyim sunduğu ifade edildi.

Güvenilirlik ve dayanıklılık özelliklerinin yanında yüksek manevra kabiliyetine sahip otomatik şanzımanlı Hilux 4x2'nin, 6,1 m dönüş yarıçapı ile çok rahat bir sürüş konforunu da garantilediği belirtilen açıklamada, yeni versiyona ilişkin şu bilgilere yer verildi:

"Kalite, güvenilirlik ve dayanıklılığın simgesi olmaya devam eden Hilux, keskin dış hatları ile de efsanevi heybetiyle yollardaki farklılığını ortaya koyuyor. Dış tasarımı ile rakiplerine gözdağı veren Hilux'ın 4x2 otomatik vitese sahip versiyonu da 4x4 heybetine ve iddialı görünümüne sahip bulunuyor. Tüm yol şartlarında başarılı performans sergileyen otomatik şanzımanlı Toyota Hilux 4x2 konfor ve şıklığı da bir arada sunuyor. Donanım özellikleri arasında; 18" alüminyum alaşımlı jantlar, krom roll bar, geri görüş kamerası, bluetooth, Ipod/MP3 çalar kontrol özellikleri olan 7" dokunmatik ekranlı akıllı Toyota Touch 2 multimedya sistemi, 4.2" renkli TFT ekranlı gösterge paneli, cruise control, otomatik katlanabilir yan aynalar, 220V güç çıkışı, karartılmış arka ve arka yan camlar ve far yıkama sistemi bulunuyor. Otomatik vitesli Hilux 4x2, 100 kilometrede 8,3 litre yakıt tüketimi ve 219 g/km CO2 salım değeri sunuyor."

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title