Haberler

Hilton'daki Yangının Çıkış Nedeni Belli Oldu

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Hilton Otel'de çıkan yangının otelin 3. katındaki baz istasyonuna ait elektrik tesisatından kaynaklandığını açıkladı.

İBB Basın Müşavirliğinden Hilton Otel'inde çıkan yangın ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, yangının otelin 3. katındaki baz istasyonuna ait elektrik tesisatından kaynaklandığı ifade edildi.
İBB'DEN AÇIKLAMA
Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi:
“Şişli’de bulunan 34 katlı Hilton Oteli’nde meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Bomonti Mahallesi Silahşör Caddesi’ndeki 12.000 metrekare alana kurulu 34 katlı Hilton Oteli’nde yangın çıktı. Saat 14.45’te gelen ihbar üzerine 10 dakika içinde Mecidiyeköy, Şişli ve Beyoğlu İtfaiye Grubu olay yerine ulaştı”

"YANGIN BAZ İSTASYONUNUN ELEKTRİK TESİSATINDAN ÇIKTI"
Yangına kısa sürede müdahale edildiği belirtilen açıklamada, “Saat 14.54’te 2 araç ve 5 personel ile Mecidiyeköy İtfaiye Grubu, 14.55’te 5 araç 16 personel ile Şişli ve 6 araç 16 personel ile Beyoğlu İtfaiye Grubu yangına kısa sürede müdahale etti. Otelin 3. Katında bulunan baz istasyonunun elektrik tesisatında çıkan ve dış cephe izolasyonuna sirayet eden yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları ile büyümeden söndürüldü. Olayda yaralı veya can kaybı yaşanmadı. Söndürme işlemleri sonrası Bakırköy Grubu’ndan gelen merdiven ile otelin hasar gören ve düşme ihtimali bulunan dış cepheleri söküldü” denildi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mecidiyeköy Beyoğlu Hilton Şişli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title