Haberler

Hilmicem İntepe'yi Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz!

Güncelleme:

Aksoy Film imzalı Çılgın Dersane serisinin sonuncusu "Çılgın Dersane 4; Ada" ile kamera karşısına geçen Hilmicem İntepe ve tüm film ekibi vizyon için gün sayıyor.


Çekimleri Antalya'da gerçekleşen ve geçtiğimiz aylarda tamamlanan serinin son filminde rol alan Hilmicem'in kamera arkası görüntülere yansıyan halleri izleyenleri şimdiden eğlenceye hazırlıyor.

HİLMİCEM VE OZAN AYDEMİR'İN TOPUKLU AYAKKABIYLA İMTİHANI!

Çekimlerin ne kadar eğlenceli geçtiğinin kanıtı olan görüntülerde en çok güldüren kısımlar ise Hilmicem İntepe ve Çılgın Dersane'nin uslanmaz karakteri Fırıldak Hasan, Ozan Aydemir'in revü kızı kılığına girdiği anlar! Yapılan ağır makyaj, giydikleri topuklu ayakkabılar ve file çoraplarıyla tanınmaz hale gelen ikilinin dansları da bir o kadar izleyenleri güldürecek.

Filmde Sümer Tilmaç, Veysel Diker, Serkan Şengül, Okan Karacan, Fulya Keskin, Esra Sönmezer, Barış Çelikkol, Biran Damla Yılmaz, Ferhat Yılmaz, İrfan Aslanhan, Deniz Akçay, Pınar Akılveren, Ozan Aydemir ve Hilmicem İntepe gibi geniş bir kadro rol alıyor.

Sette sürekli dans eden, gülen ve şakalaşan ekip 16 Ocak'ta asıl eğlenceyi vizyona taşıyacak!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ozan Aydemir Antalya İntepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title