Haberler

Hilal Cebeci: Kültürsüz İnsanlarla Benim Oyum Bir Değil

Güncelleme:

Twitter hesabından, bu ülkede yaşamak istemediğini dile getiren Hilal Cebeci, "Medeniyetsiz, kültürsüz insanlarla benim oyum bir ben ona üzülüyorum." dedi.

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla gündeme gelen şarkıcı Hilal Cebeci, takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.

"BU ÜLKEDE YAŞAMAK İSTEMİYORUM"

Twitter'da uzun süren sessizliği dün paylaştığı fotoğraflarla bozan Hilal Cebeci, bu sabah yaptığı yorumlarda ilginç ifadeler kullandı. Yönetime gelen her hükümeti sevmek zorunda olmadığını belirten Cebeci, "Artık çok sevdiğim ülkemde yaşamak istemiyorum haksızlıklar adaletsizlikler taraf olmazsan bertaraf edilmek. İnsan hakları yok düzen yok" dedi.

AYSUN KAYACI'YI HATIRLATTI

Açıklamalarının devamında bir dönem "Benim oyumla çobanın oyu eşit olamaz" dediği için eleştiri oklarının hedefi olan Aysun Kayacı'nın sözlerine benzer ifadeler kullanan Cebeci, şu ifadelere yer verdi: "Seviyesiz medeniyetsiz kültürsüz insanlarla benim oyum bir ben ona üzülüyorum işte... Sıkışınca hakaret eden saygısız insanlar bunalttı beni..."

İşte Hilal Cebeci'nin o tweet'leri;

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Hilal Cebeci Aysun Kayacı Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (565)

..mobilWeb@haberler.com:

Orani burani actindiye kulturlumu oldun

60
8
yanıtYanıtla
şakro Mobil-ANDROID:

defol git o zaman sen kimsin kültürden bahsediyorsun ilk önce kendine bak rezil şey

36
5
yanıtYanıtla
normalmobilWeb@haberler.com:

haklidir ve dogru soyluyor. eger bu ulkedeki secmenler bilgili kulturlu medeni cagdas düşuncelere ve fikirlere sahip olsaydi ulkenin başina hirsizlar zalimler soysuzler ve yolsuzluk yapanlar iktidar edilmezdi. ama bu millet her turlu zulmünü hakediyor. cunku bilgisizliginden ve dini inancindan dolayı kendi muhtaç ettirip zavalli duruma düşüruyor. herseyin başi egitim ve saglikli modern beyinlere sahip seçmenlere sahip laik demokratik sosyal ve adil bir ülke ve toplum yaratabilmektir. ama türkiyedeki seçmenler çoğu bu ilkelerden yoksun ve dogmatik bir kafa yapisina sahip olduğu için gelişmekten mahrumlar...

7
28
yanıtYanıtla
ataniz,bunlarla gurur duyuyordu,,,,?:

ataniz, bunlarla övünmüyormuydu, , ? Keriman halis, , isimli türk kizini 1933 de isvicre, ye dünya güzellik yarismasina göndermedimi, , , ?

9
25
yanıtYanıtla
Fatih çelikMobil-IOS:

Katılmamak mumkun degıl katılıyorum bu ulkede hıc bır sekılde bılnclı oy kulanılmamıstır eyer bılınclı oy kulanmıs olsaydı bu kadar ıgreclıkler hırsızlıklar olmazdı aynı dusunceyı tasıyorum

18
16
yanıtYanıtla
AdanaliMobil-IOS:

Kulturlu olmak eger sizler gibi olmaksa bizler cahil olalim

23
5
yanıtYanıtla
by:

haklısın çobanın oyu daha değerli bence

27
1
yanıtYanıtla
köseoğlu ahmet:

sen zaten bu cennet vatana layık biri değilsin cehennemin dibine kadar yolun var terbiyessiz

25
3
yanıtYanıtla
Selince:

Kendi reklamını yapıyor nasıl gündeme gelsem diye . Hiç durma defol git

24
2
yanıtYanıtla
GNL ADAMI:

AYNANIN KARŞISIN AGEÇ BAK BAKALIM NEYE BENZİYORSUN SEN O İNSANLARIN AYAK ALTINDAKİ TOZU OLAMAZSIN TERBİYESİ EKSİK KALMIŞ

23
3
yanıtYanıtla
Tüm 565 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title