Haberler

Hikmet Karaman: "Mağlup Olsaydık Üzülürdük"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, mağlup olmadıklarına sevindiklerini söyleyerek, "İki takımda Türkiye standartlarının üzerinde koştu" dedi.

Spor Toto Süper Ligi ilk haftasında Çaykur Rizespor, sahasında karşılaştığı Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Konyaspor'un iyi bir takım olduğunu belirtip, "Geçtiğimiz sene oynadığı futbol ve aldığı puanlarla bunu gösterdi. İyi bir takım karşısında sınav vermek kolay değil. İlk 45 dakikada oyunu kontrol eden zaman zaman gol pozisyonları bulan bir takımdık. Oyunun kontrolü bizdeydi. 45 dakika farklı olabilirdi. İkinci yarı iyi başlamadık ve baskı yedik. Mükemmel de bir gol attılar. Maçtan önceki planlamamızda iki adam markajı yapacaktık ama olmadı. Daha sonra oyuna giren genç oyuncularımız müthiş katkı yaptı. 1-1'lik skor bence normal. Mağlup olsaydık çok üzülürdük. İki takımda Türkiye standartlarının üzerinde koştu. Tempo iyiydi. Topun oyunda kalma sürece standartların üzerinde ama yeterli değil" şeklinde konuştu. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hikmet Karaman Konyaspor Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title