Haberler

Hikmet Karaman: Galatasaray'la Anılmak Sevindirici

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray teknik direktörlüğü için adının gündeme gelmesini 'sevindirici' olarak nitelendirdi.

Mehmet Cengiz Tesislerin'de Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, antrenman öncesi soruları yanıtladı. Osmanlıspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden Karaman, "Rakibimiz atağa çıktıklarında ve ölü toplarda etkili olan oyunculardan kurulu bir ekip. Milli maç arası bizim için faydalı oldu. İyi hazırlandık. Sahamızda kaybettiğimiz iki maçın birinin telafisini Galatasaray maçı ile yaptık. Diğerini de Osmanlıspor'u yenerek yapmak istiyoruz. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız var. Ligde ortalarda kendimize yer edinmek amacındayız" dedi.

HAMZA HAMZAOĞLU'NUN İSTİFASI

Bir gazeteci, Çaykur Rizespor'un teknik direktörü olduğu 2003 yılında Galatasaray'la oynanan ve 5-0 kazandıkları maçtan sonra teknik direktör Fatih Terim'in istifa ettiğini hatırlatan bir gazetecinin geçen hafta oynanan ve 4-3 kazanılan Galatasaray maçı ardından bu kez teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun görevden alındığını hatırlattı. Karaman, bunun üzerine Hamza Hamzaoğlu'nun geçen yıl Galatasaray'a 3 kupa kazandırdığını hatırlatarak şunları söyledi:

"Böyle olaylar futbolda var. Hamza hocaya kişilik olarak bir şey söylemek ayıp olur. Galatasaray yönetimi ile kendileri arasındaki bir olay. Geçen yıl bir futbolcu arkadaşımızın ayağı kesilmişti. Kendi aramızda, 'Para toplayalım, protez ayak alalım' dedik. Yardımı ilk yapan kişi Hamza Hamzaoğlu oldu. Kişilikli bir adamdır. Ama futbolda oluyor böyle şeyler. Görüş ayrılıkları oluyor. Keşke olmasa. Bizim maç sonucuna denk getirmek şık olmaz. Yönetici arkadaşlarımıza saygımız sonsuz ama zaman zaman çatışıyoruz. Nihayetinde yöneticiler yönetiyor ve işimize son veriyor."

"TEKNİK ADAMLARIN İSMİNİN BÜYÜK TAKIMLARLA ANILMASI GÜZEL"

İsminin Galatasaray teknik direktörlüğü için geçtiği yönündeki bir soru üzerine konuşan  Karaman, şöyle devam etti:

"Teknik adamların isminin büyük takımlarla anılması sevindirici. Çaykur Rizespor'un teknik direktörüyüm. Böyle bir şeyin şu anda gündeme gelmesi kulübüm, başkanımız ve yönetim kurulumuz ve şehrimiz adına bir soru işareti. Futbolda her şey olabilir. Önümüzde Osmanlıspor maçımız var. Kafamızı bu tür şeylere yoramayız. Tek hedefimiz Osmanlıspor maçından iyi sonuç almak" dedi. - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Hikmet Karaman Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title