Haberler

Hıdırellez Kültür ve Bahar" Etkinliği

Etkinlik, Gölpazarı ilçesinde düzenlendi.

Gölpazarı ilçesinde "Hıdrellez Kültür ve Bahar" etkinliği düzenlendi.

Üzümlü köyünde gerçekleştirilen etkinliğe, Kaymakam Vekili Cevdet Bakkal, Garnizon Komutanı Adem Akgümüş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Devrim Toraman ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Denizli ile köylüler katıldı.

Bakkal, Muhtarlık tarafından yaptırılan Atatürk büstünün açılışı ve 28 kişiye tapu dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, güzel bir günde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Köy muhtarı Mustafa Tongur da 1980'li yıllarda eski köy yerleşiminde meydana gelen heyelan yüzünden 1986 ve daha sonraki yıllarda köyün üst kısımlarına 132 konut yapıldığını bildirdi.

Konuşmaların ardından 5543 sayılı İskan Kanunu'nda "Parçalanmış köylerin toplulaştırılması yasası"na göre Asmacı mevkisinde yapılan parselasyonda kura ile yerleri belirlenen ailelere arsa tapuları verildi.

Katılımcılara pilav ve ayrın ikramının yapıldığı etkinliğe ayrıca emekli Tuğgeneral Veli Küçük'te katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

hıdırellez gölpazarı hıdrellez üzümlü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title