Haberler

Dumanlı ve Karaca'nın İfadeleri Alındı, Savcının Kararı Bekleniyor

Güncelleme:

Cemaat'e yönelik operasyonda gözaltına alınan Hidayet Karaca'nın ve Dumanlı'nın ifade işlemleri tamamlandı. Savcı kararı bekleniyor.

Cemaat'e yönelik 14 Aralık'ta başlatılan operasyon kapsamında gözaltına alınarak Emniyet'e getirilen Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ile Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'nın 80 saat sonra ifadesi alındı.

HİDAYET KARACA'NIN İFADE İŞLEMİ TAMAMLANDI

Hidayet Karaca ve Ekrem Dumanlı'nın Emniyet'teki ifade işlemleri 4. gününde tamamlandı. Dumanlı ve Karaca'nın ifade işlemleri yaklaşık 6 saat sürdü. Eski Hakkari Emniyet Müdürü, Tufan Ergüder'in de ifadesinin tamamlandığı belirtildi. Böylece, gözaltındaki tüm şüphelilerin ifadesi alınmış oldu. Şimdi savcının kararı bekleniyor.

14 KİŞİ SERBEST BIRAKILMIŞTI

İstanbul merkezli 13 ilde başlatılan operasyonlar kapsamında 30 kişi ifadesi alınmak üzere emniyete götürülmüştü. Cumhuriyet savcısı tarafından ifadeleri alınan şüphelilerden Elif Yılmaz, Ebru Şenvardar, Naci Çelik Berksoy, Hüseyin Gülerce, Makbule Çam Elamdağ, Ahmet Şahin, Ali Kara, Salih Asan, Engin Koç, Hikmet Tombulca, Fahri Sarrafoğlu, Mustafa Altubulak ve Samim Noyan, serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hidayet Karaca Cemaat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (78)

abiMobil-ANDROID:

yaşasın erdoğan

32
55
yanıtYanıtla
harputlu:

beyler asıl paralel devlet güney doğuda adamlar yol kesiyor kimlik kontrolü yapıyor esnaflarda pkk haraç topluyor hergün olaylar oluyor. askerimize polisimize bayrağımıza kurşun sıkılıyor. tv lre çıkıp türkiyeyi tehdit ediyorlar. asıl paralel bunlar .

69
7
yanıtYanıtla
bosnamobilWeb@haberler.com:

Bu adamlar cezaevinden falan korkmaz hacim tayyip kisa donla top peşinde koşarken ekrem bey yozgatta ulkucu hareket davasından cezaevinde yatiyordu viz gelir tiris gider

44
29
yanıtYanıtla
Sami:

yasasin zalimler icin cehennem. Bu insanlar 160 ülede türk bayragi dalgalandiriyor. Bu insanlara yapilan zulmü reva görenler destekleyenler siz insnamisiniz!!! Siz nasil türksünüz???? Siz nasil milliyetisiniz!! Siz nasil illetsiniz!!! Bu kadar nankör millet olamaz!!! Yaziklar olsun bir türk oglu türk olarak milletimin bu vefasizligini kaldiramiyorum.

47
25
yanıtYanıtla
yeter:

tam bir erdoğan devleti

48
21
yanıtYanıtla
FERHAT:

BU GAZETECİLERE YAPILANLAR 17-25 ARALIK TÜRKİYENİN EN BÜYÜK YOLSUZLULUĞUNU GİZLEMEYE YETERMİ 4 BAKANIN İSTİFASI REZZA SARRAF ÇELİK KASALAR AYAKKABI KUTULARI EVDEKİ PARALARI SIFIRLA OĞLUM BİLAL TÜRGEV VAKFI HAVUZ MEDYASI VE HIRSIZLARIN 4O GÜN BİLE YATMADAN DIŞARI ÇIKARILMALARINI SAKLARMI ELBET BİR GÜN BU ADALET BU SAVCOI VE ONLARI GÖREVLENDİREN RTE VE EKİBİNEDE SIRAYET EDECEKTİR ONLARADA BU ADALET LAZIM OLACAK 3 GEN 4 GENLE UĞRAŞMAKTAN DOĞDA PKK KENDİ DEVLETİNİ KURDU ORADA GÖREV YAPAN POLİSLERİ TUTUKLUYOR İKTİDAR BUNU GÖRMÜYOR HIRSIZLIKLARINI HABER YAPAN GAZETECİLERİ VE HIRSIZI YAKALAYAN POLİSLERİ TUTUKLUYORLAR

41
21
yanıtYanıtla
didemmobilWeb@haberler.com:

Yolsuzluk örtülüyor yazık ne günlere kaldık tam ahirzaman

46
15
yanıtYanıtla
ÖMER:

Dün adaleti katledenler bugün adalet isteme hakkına sahip değildirler. (ergenekon, balyoz, şike)

37
22
yanıtYanıtla
ibrahim:

acele yok.

46
9
yanıtYanıtla
vural:

hiç bir somut delil yok diyenler. dini sohbet adı altında yapılan hedef göstermeyi görmüyorsunuz. gazete ve dizi senaryolarında yapılan yorumları görmüyorsunuz. 17 ay sucsuz içeri atılan 122 kişiyi görmüyorsunuz. 122 kişi içeri atılırken ve hüvviyetinden yoksun bırakılırken hiç bir sucları yoktu o zaman sizler nerdeydiniz şimdi bir yapıya mensup kişiler yapılan ihbarlar ve şikayetler üzerine soruşturuluyor. şu anda emniyette sorguda olan biz zaatın söylediği gibi bağımsız yargıya güvenin sucları yoksa aklanır ve cıkarlar bol bol konuşurlar sucluysa ceza cekerler bu kadar ortalığı ayağa kaldırıp algı operasyonu yapmak neden

13
39
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title