Haberler

    Hiçbirinizi Burada Tutmam..."

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın öfkesi dinmek bilmiyor... Spor Toto Süper Lig’de önce deplasmanda Bursasspor ardından da Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Eskişehirspor ile berabere kalınarak 4 puan kaybının yaşanması, Yıldırım’ı çileden çıkartmış durumda. Bundan dolayı Samandıra ziyaretlerini sıklaştıran başkanın her seferinde futbolcularla konuşarak tepkisini dile getirdiği ortaya çıktı.

    Başkan Aziz Yıldırım’ın son gidişinde oyuncularla bir araya gelerek yine sert mesajlar verdiği ve “1 milyon üye için sabahtan akşama kadar ayakta duruyorum. Ailemle görüşmüyorum. Hiçbir özel zevkim kalmadı, kişisel hayatımı bıraktım bu proje için. Binlerce insanın elini sıkıyorum onları mutlu etmek için. Ama siz ne yapıyorsunuz? Bu projeyi baltalıyorsunuz!” dediği öğrenildi.

    "Vurdumduymazsınız"


    Tepkisini daha da artıran Yıldırım’ın sözlerini şu şekilde tamamladığı ifade edildi: İyi olmaz, puan sıralamasındaki yerinizi korumazsanız biz niye boşu boşuna emek verelim? Benim verdiğim mesainin karşılığı bu olmamalı. Yüzlerce, binlerce Fenerbahçeli üye olsun da sizin alacaklarınızı zamanında ödeyelim diye uğraşıyoruz. Karşılığında sizin bize yaptığınız reva mı? Kimse geçen yılki gibi mücadele etmiyor. Birkaç arkadaşınızın dışında hepiniz vurdumduymazsınız. Size söylüyorum; durumun daha da kötüye gitmesi halinde hiçbirinizi burada tutmam. Layığıyla oynamak zorundasınız.”

    "Başarı yoksa operasyon var"


    Fenerbahçe Yönetimi, ocak ayındaki devre arasında radikal kararlar alabilir... Takımın bu sezon bir türlü istenilen futbolu sergileyememesinin yanı sıra ligde son 2 maçta alınan beraberlikler, yönetimi önemli kararlar almanın eşiğine getirdi. Yapılan toplantılarda teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki futbol takımının durumu masaya yatırılırken, en ince detaylar bile görüşüldü. Bunun sonucunda; Kadıköy’deki maçların yanı sıra Balıkesir ve Kayseri Erciyesspor deplasmanlarından 3’er puan çıkarılamaması halinde devre arasında büyük bir operasyona gidilmesi kararlaştırıldı.

    Feridun Niğdelioğlu - Habertürk

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title