Haberler

HES Şantiyesinden Son Durum

Güncelleme:

AKUT 15 gönüllüyle, dün akşam Kütahya İli Tavşanlı Domaniç arasındaki Karaköy'de bulunan HES şantiyesinde meydana gelen göçük nedeniyle operasyona çıktı.

AKUT Arama Kurtarma Derneği'nin Afyon, Eskişehir ve Bozüyük ekiplerinden 15 gönüllümüz, dün akşam 22:10 itibariyle Kütahya İli Tavşanlı Domaniç arasındaki Karaköy'de bulunan HES şantiyesinde meydana gelen göçük nedeniyle operasyona çıktı.

100 m. boyunca süren tahkimat sabah 07:15'te tamamlanmış; tahkimat çalışması sonrası AKUT Eskişehir ve AKUT Bozüyük ekiplerimiz operasyon merkezlerine geri döndüler

AKUT Afyon ekibinden 5 gönüllümüz TKİ ve UMKE ekipleri ile çalışmalara devam etmektedir. İlgili kanun gereği TKİ müdahale ekibi olarak içeride, AKUT ve UMKE ise dışarıda çalışmalara devam etmektedir.

Kazazedenin, beton püskürtme robotunun operatörü olduğu ve dolayısıyla robota yakın bir noktada bulunduğu tahmin ediliyor. TKİ ekipleri toprak altında kalmış olan robotun bir kısmına ulaşmış durumda ve robot halatlar ile kontrollü biçimde çekilmeye çalışılıyor.








Kaynak: Bültenler / Güncel

Tavşanlı Domaniç Kütahya HES Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Canan Alpar:

Eskişehir Akut ekibi son derece deneyimli ve bilgilidir. Hocamız ve arkadaşlarımızın elinden geleni yaptığından eminim kolay gelsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title