Haberler

Herkesin Sevgilisi "MADAGASCAR Lıve!" Ankara'da!

Güncelleme:

31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde Ülker Sports Arena'da İstanbullu hayranlarıyla buluşan kahkaha dolu eğlencenin bir şimdiki durağı Ankara olacak.

Dreamworks'ün tüm dünyada gişe rekorları kıran Madagascar filminin karakterleri, orijinal film senaryosundan ilham alınarak hazırlanan Madagascar Live canlı sahne şovuyla Türk seyircisiyle buluşuyor. IEG Family ve Stage Entertainment işbirliği ve Finansbank ana sponsorluğu ile Türkiye'de ilk kez sahnelenen gösteri, 31 Ocak 1 Şubat tarihlerinde Ülker Sports Arena'da İstanbullu hayranlarıyla buluştu.

Sömestrin en eğlenceli gösterisi İstanbul'daydı

Türkiye turnesine Bursa'dan başlayan Madagascar Live, 31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde İstanbullu çocukları büyülü bir dünyayla tanıştırmak üzere Ülker Sports Arena'da sahne aldı. Sanat ve cemiyet dünyasından Çağla Şikel, Gül Gölge-Murat Saygı, Fatoş Sarıgül, Irmak Ünal, Asuman Krause, Deniz Pulaş, Şebnem Özinal ve Yeliz Yeşilmen gibi ünlü isimlerin de katıldığı gösterilerde, büyük küçük herkes sömestrin en renkli sahne şovunda eğlenceye doydu.

Çocukların karne tatiline renk katan, eğlenceli hikaye anlatımı, dans ve müzikle birleştirerek görsel bir şölen sunan Madagascar Live, 7-8 Şubat tarihlerinde Congresium Ankara'da çocuklara merhaba diyecek.

Haylazlar Türkiye'de…

Madagascar Live gösterisi aslan Alex, zebra Marty, zürafa Melma ve su aygırı Gloria'nın New York Hayvanat Bahçesi'nden, Kral Julien'in çılgın Madagascar dünyasına uzanan kaçış serüvenlerini konu alıyor. Gerçekçi sahne kurulumları, kostümler ve müzikle sımsıcak bir arkadaşlık hikayesi anlatıyor. Toplam 25 karakterin sahne aldığı gösteri, izleyenleri Central Park Hayvanat Bahçesi'nden Madagascar'ın sahillerine taşıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Finansbank Türkiye Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title