Haberler

Herkesin Muradı "Hacı Murat"Lar Halen Gözde

"Bizimkisi bir aşk hikayesi'', ''efsane geri döndü'', ''siz bir de beni 1975'te görecektiniz, türünün son örneği" gibi başlıklarla ilanlarda yer bulan Murat 124 otomobiller, orijiinal özelliklerine göre 20 bin dolara kadar varan fiyatlardan satışa sunuluyor.

ZAFER AKPINAR - Bir zamanların gözde otomobili olan Murat 124'ler, korunan orijinal özelliklerine göre halen ilgi görüyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, TOFAŞ tarafından Türkiye'de üretilen ilk otomobil olarak bilinen ve 1970'li yılların en popüler binek araçlarından olan Murat 124'ler, hurda yasasının ardından trafikteki sayısı azalsa da meraklıların halen ilgisini çekiyor.

Halk arasında "Hacı Murat" olarak bilinen ve sergilendikleri müzelerde de ilgi gören bu araçlar, korunan orijinal özelliklerine göre değişik fiyatlardan alıcı buluyor.

Bir zamanların gözde otomobili olan Murat 124'ler, sanal alışveriş sitelerinde ve sosyal medyada dikkati çekici ilanlarla satışa sunuluyor.

"Bizimkisi bir aşk hikayesi, efsane geri döndü, hastasına kırmızı şeytan, karadayı, delikanlı, siz bir de beni 1975'te görecektiniz, türünün son örneği, keyfe keder, bedelli için değil vatan borcu için satılık, 1974'te doğdu 40'ını doldurdu halen 14'teyim diyor, hastasının ilacı" gibi başlıklarla satılık otomobil ilanlarında yer bulan Murat 124'lere, orijinal özelliklerine 20 bin dolara varan paralar isteniyor.

Modifiye edilmiş, bakım görmüş, yıpranan bazı bölümleri değiştirilmiş olanları da genellikle 10 ile 15 bin lira arasında fiyatlardan satılıyor. Orijinal özelliği kalmamış, bakım isteyen, LPG'li, 250 bin kilometreyi görmüş, 1976 yapımı Murat 124'e, 2 bin 250 lira talep edilirken, aynı modeldeki tamamen orijinal, benzinli, bakımlı olanı ise 20 bin dolardan satışa sunuluyor. - Balıkesir

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title