Haberler

    Herkesi Kendin Gibi Zengin mi Sanıyorsun?

    Milli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin, çılgın yaşamına ara verip, milyon dolarlık otomobilini satarak ticarete atıldı.

    Milli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin, çılgın yaşamına ara verip, milyon dolarlık otomobilini satarak ticarete atıldı. Erkin, Hollandalı Alex isimli tasarımcı arkadaşıyla ortak hazırladığı koleksiyonunu geçtiğimiz günlerde internetten online olarak satışa çıkardı. Kıyafetleri merak eden ve altlarında yazan en az bin 900 TL'den başlayan ortalama 2 bin 500 TL'lik fiyatları gören takipçileri Erkin'e 'Herkesi kendin gibi zengin mi sanıyorsun? Asgari ücret kazanan biri bu koleksiyondan tek parça bir ürün bile alamaz. Adaletsiz dünya' mesajlarını attı.  FİYAT BİLGİLERİNİ SİLDİ Asena ürünlerin fiyat bilgilerini ve sosyal medyada yapılan tüm eleştirileri tek tek sildi. Öte yandan Asena Erkin'in arasının bozuk olduğu gündeme gelen eşi Caner de, sosyal medya hesabından eşinin koleksiyonunun reklamını yaptı.

    Kaynak: Aksam.com.tr / Magazin

    Caner Erkin Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title