Haberler

Heritia, Ünlü Yüzlerin Katılımıyla Açıldı

Güncelleme:

Geleneksel el sanatlarımız ve lezzetlerimiz Heritia ile yarınlara taşınacak.

Heritia, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Ünlü Yüzlerin Katılımıyla Açıldı

Asmalı Mescit'in yeni üyelerinden Heritia Mağazaları'nın açılışında, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın yanı sıra Feryal Gülman, BNG Kurucusu Nilgün Gülen gibi tanınmış yüzler yer aldı. Heritia Mağazaları'nın yönetici ortağı Zeynep Küçük Willems'ın ev sahipliğini yaptığı açılışta özellikle el sanatları gelen konuklar tarafından büyük ilgi gördü.

Geleneksel el işlemeleri, sedef ve gümüş işlemeciliğinin seçkin örnekleri Heritia'nın tasarımlarıyla geçmişten geleceğe taşınıyor. Heritia, bir mağazada sedef işlemeli sehpalar, dolaplar, tespih ve takı kutuları, altın sim, gümüş ve ipek ile elde işlenmiş masa örtüleri, duvar panoları, gümüş ev objeleri gibi özgün el sanatlarından örnekler sunarken, yanındaki ikinci mağazasında ise tamamı organik, glukoz, esans ve gıda boyası içermeyen lokum, badem ezmesi ve yine glukozsuz rengarenk akide şekerlerinden oluşan geleneksel tadları sunuyor. Her ay mevsime göre yeni çeşitlerin ekleneceği lokumların bu ayki seçenekleri ise duble fıstıklı, portakal parçalı, gül yapraklı ve balkabağı-cevizli.

Asmalı Mescit'te Pera Palas Otel'in karşısında açılan Heritia Mağazaları'nın logosu olarak seçilen Selçuklu Hayat Ağacı, 'miras diyarı' anlamına gelen markaya ayrı bir anlam katıyor.

Heritia'nın yönetici ortağı Zeynep Küçük Willems konu hakkında şunları söyledi : "Kökeni tarih öncesi devirlere kadar uzanan tüm dinsel ve kültürel geleneklerde yeri olan hayat ağacının kökleri geçmişi temsil ederken dalları da sonsuzluğa uzanarak ölümsüzlüğü tasvir eder. Markamızı yaratırken, yüzyıllardır kültürümüzün parçası olmuş nadide el sanatlarının ve geleneksel tatların unutulmasını önlemek, gelecek nesillere ve tüm dünyaya tanıtmak misyonuyla hareket ettiğimizden Selçuklu hayat ağacının markamızı en iyi şekilde ifade edeceğine inandık."

Butik çalışan bir marka olan Heritia'da kişiye özel tasarımlar mümkün olabildiği gibi, doğum günü, şirket lansmanları, açılış gibi etkinlikler için de özel üretim yapılabilmektedir. Heritia pazar günleri de hizmet vermektedir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Misbah Demircan Feryal Gülman Zeynep Küçük Beyoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title