Haberler

Herbalife Satışlarını Yüzde 18 Artırdı

Güncelleme:

Herbalife'ın Avrupa'daki en büyük 10 pazarından biri olan Türkiye'de büyüme çift haneli rakamlarla devam ediyor.

TÜRKİYE HERBALIFE'IN AVRUPA'DAKİ EN BÜYÜK İLK 10 PAZARINDAN BİRİ

Doğrudan satış pazarında dünyanın en büyük ilk üç firması arasında yer alan Herbalife, dünyadaki satış rakamlarını açıkladı. Herbalife'ın Avrupa'daki en büyük 10 pazarından biri olan Türkiye'de büyüme çift haneli rakamlarla devam ediyor.

Herbalife dünyada 2013 yılı sonu itibarıyla net satışlarını yüzde 18 artırarak 4.8 milyar dolara çıkardı. EMEA Bölgesi'nin en büyük pazarlarından biri olan Türkiye ise son üç yılda yüzde 60 büyüdü.

Başarılarında en büyük pay sahibinin bağımsız distribütörleri olduğunu söyleyen Herbalife Türkiye Genel Müdürü Ozan Özsavaşcı, 2014 yılında da büyüme oranlarının çift haneli rakamlara ulaşmasını beklediklerini açıkladı. Dünyada 2 yıl kadar önce tarladan sofraya programını başlattıklarını belirten Özsavaşcı, "İki yıl öncesine kadar üçüncü taraflar, özel formülümüzü kullanarak bizim için üretim yapıyordu. Son iki yıldır bazı ülkelerde bize tahsis edilmiş tarlalarda kendimiz ekim yapıyoruz. Her aşamasını takip ettiğimiz ürünlerimizi, tohumdan başlayarak sofraya getiriyoruz" diye konuştu. Özsavaşcı, Türkiye'nin verimli topraklarında üretim yapmaya da sıcak baktıklarını ifade etti.

Türkiye'de sosyal sorumluluğa yatırım yapıyoruz

Ozan Özsavaşcı, Herbalife Türkiye'nin 2008'den bu yana Acil İhtiyaç Projesi Vakfı ile bir sosyal sorumluluk projesi yürüttüğünü belirtti. Özsavaşcı, bu proje ile ihtiyaç sahibi çocuklara gıda ve burs yardımında bulunmaktadır. Türk Kalp Vakfı ile işbirliği yaptıklarını da sözlerine ekleyen Özsavaşçı, Türkiye'de çeşitli sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmaya da devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title