Haberler

"Her Zaman Bir Kereden Bir Şey Olur"

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, sportif başarıların yanı sıra Akademik ve sosyal projelerini de geliştirerek sürdürüyor.

Mavi beyazlı kulüpte son olarak Kağıt spor Akademi projesi kapsamında antrenörlere Dünya Uyuşturucu ile Mücadele eden sporcular Federasyonuyla birlikte "uyuşturucu ile mücadele" konulu konferans verildi. Dünya Uyuşturucu ile Mücadele eden sporcular Federasyonu Başkanı K. Muzaffer Ilıcak tarafından SEKASEM (Seka Sporcu Eğitim Merkezi)'nde verilen konferansa yönetici ve antrenörlerin ilgisi büyük oldu.

ANTRENÖRLERİN SORUMLUKLARINI BELİRTTİ

Yaklaşık bir saat süren konferansta Dünya Uyuşturucu ile Mücadele eden sporcular Federasyonu Başkanı K. Muzaffer Ilıcak "Uyuşturucu ve dopingle mücadelede mutlaka yapabileceğimiz ortak eylemler vardır. Asla bir kereden bir şey olmaz düşüncesine kapılmayın. Her zaman bir kereden bir şey olur. Sporcularımızın, dopingden uzak durması için elinizden geleni yapın. Doping kullanmak kul hakkıdır. Uyuşturucu ile mücadelede en yakın yardımcılar sizlersiniz." diye konuştu.

VELİLERE VE SPORCULARA DA VERİLECEK

Ilıcak,sözlerine şöyle devam etti."Türk sporuna önemli katkı sunan, başarılı bir takımda görev yapıyorsunuz. Burada yapacağımız çalışma ile uyuşturucu ile mücadele konusunda büyük bir hamle başlatmış olduk."dedi.6-7 Aralık tarihleri arasında Hapkido seminerinin de Kocaeli'de yapılacağını açıklayan Ilıcak, DUMESF'in uyuşturucu ile savaşan çok yönlü bir topluluk olduğunu vurgulayarak, "Federasyonumuz dünya çapındaki istikrarlı sporcuları, spor topluluklarını ve aileleri bir araya getirerek uyuşturucuyla savaşta tek çarenin spor olduğunu dünyaya duyurur. Amacımız 'temiz spor, temiz nesil' olgusunu bütün branşlara ve toplumun her kesimine yerleştirmek" şeklinde konuştu. Konferansın ilerleyen günlerde veli ve sporculara da verileceği belirtildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muzaffer Ilıcak Kağıtspor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title