Haberler

Rizeli Genç, Her Yerde Gri Ojeli Kızı Arıyor

Güncelleme:

İstanbul'da metroda yolculuk yaparken, yan koltuğunda kitap okuyan gri ojeli kızdan etkilenen Rizeli yazılım geliştiricisi, kızı bulabilmek için interneti seferber etti.

İstanbul'da yaşayan Rizeli yazılımcı geliştiricisi Cihan Coşkun, 1 Ocak Pazar günü 21.15 sıralarında Kadıköy-Tavşantepe metrosunda yolculuk yaparken yaşadıkları nedeniyle interneti seferber etti.

YAN KOLTUĞUNDA OTURAN GRİ OJELİ GENÇ KIZI ARIYOR

Yan koltuğunda 'Zincirlerimizden Başka Kaybedecek Neyimiz Var' isimli bir kitap okuyan gri ojeli genç kızı bulmak isteyen Coşkun, 'YardımRail' isimli Facebook grubunda ve pek çok sosyal medya ortamına duyuru paylaşımlarında bulunurken ayrıca 'zincirlerimizdenbaskakaybedecekneyimizvar.com' isimli bir de internet sitesi kurarak şansını arttırmak istedi.

KURDUĞU İNTERNET SİTESİNDEN ARADIĞI GENÇ KIZA SESLENDİ

Yolculuk boyunca bir gözünün genç kızın kitabında olduğunu anlatan Coşkun, ondan çok etkilendiğini, normalde konuşkan bir yapısı varken yolculuk boyunca adeta dili tutulduğu için kendisinin de kitap okumaya daldığını ancak yolculuğun sonunda onu kaybettiğini anlattı. Kurduğu internet sitesinden ismini bile bilmediği genç kıza seslenen Coşkun, "Aşağıdaki kutucuğa sana ulaşabileceğim bir şeyler yazarsan ve eğer hatırlıyorsan benim okuduğum kitabın ismini de yazarsan troll insanlardan kurtarmış olursun beni." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Tavşanlı Kadıköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title