Haberler

Her Yerde Aranan Jet Fadıl Mecidiyeköy'de Görüntülendi

Güncelleme:

'Jet Fadıl' olarak bilinen Fadıl Akgündüz, sahibi olduğu ancak şu anda kapalı olan ve içi boşaltılan İstanbul Mecidiyeköy'deki Caprice Restoran'ın önünde görüntülendi.

Yurtdışına kaçtığı söylenen 'Jet Fadıl' İstanbul, Mecidiyeköy'de sahibi olduğu Caprice Restoran'ın önünde görüntülendi.

Kapalı durumda olan ve içi boşaltılmış olan restoranda Akgündüz'ün ne yaptığı ise merak konusu oldu. Dolandırıcılıkla ün yapan Jet Fadıl geçtiğimiz yıl yeniden ortaya çıkmış ve yeni projelerle halktan yüklü paralar toplamıştı. Bayrampaşa'da ve Maldivler'de yapmayı vaadettiği projeleri satan Fadıl Akgündüz sakal bırakıp cübbe-sarık giymişti.

HAKKINDA YÜZLERCE ŞİKAYET VAR

Piyasadan 1 milyar liranın üzerinde para toplayan Fadıl Akgündüz, ablası ve eniştesi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından çete soruşturması başlatılmıştı.

YERİNİ ANNESİ BİLE BİLMİYOR DEMİŞLERDİ

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı müfettişlerinin de Caprice Gold Oteli'ne gelerek inceleme yaptığı ve bu olaylar üzerine Akgündüz'ün kayıplara karıştığı ve yerini annesi dahil yakın akrabalarının dahi bilmediği söylenmişti.

12 BİN YATIRIMCIYI MAĞDUR ETTİ

İstanbul Bayrampaşa'da inşa ettiği Caprice Gold Oteli'ni 5 yıldır tamamlamayarak 12 bin yatırımcıyı mağdur etti.

MALDİV PROJESİNDEN 170 MİLYON DOLAR TOPLADI

'Maldivlerde erkek kadın ayrı tatil projesi' sloganı ile 60 bin kişiden para toplayan Fadıl Akgündüz'ün proje için ödeme yapmadığı ortaya çıkmıştı.

İSTANBUL'DA GÖRÜNTÜLENDİ

Yurtdışına kaçtığı söylenen 'Jet Fadıl' İstanbul-Mecidiyeköy'de sahibi olduğu ve kapalı durumda olan Caprice Restoran'ın önünde görüntülendi. Fotoğraflarda da görüldüğü üzere lüks aracının içinde gayet rahat tavırlarla muhabbet eden Fadıl Akgündüz saklanıyormuş gibi bir hal içinde değil. (Kayak: Haberdar)

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Fadıl Akgündüz Mecidiyeköy Bayrampaşa Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (106)

demokrat:

3 dönem kurali Fadil icinde gecerlimi 3 kereden fazla kaziklayamamali

39
0
yanıtYanıtla
tecessus:

Orta da devlet yok . Basacak gırtlağına, adam ol, gözüm üstünde diyecek . Yanlışı varsa, atacak zindan''a . Orada fakir''de multimilyarder de eşit . Akıllanır .

38
0
yanıtYanıtla
DELİ PAŞA:

Bizim Milletimize hak hırsızı yalancıyı el üstünde tutuyoruz. yaptıklarına değil söylediklerine inanıyoruz

36
1
yanıtYanıtla
ABIZER:

yakalasalar ne olacak ya ulkede sahtekarlikla hirsizligin cezasi kalkmadimi 17 ve 25 aralik hirsizliklari ne olduki bu ne olacak

29
4
yanıtYanıtla
Makarnacı Kamil:

Benim kanaatim samimi bir müslüman olduğu yönünde. 28 Şubatın mağdurudur. Kimseyi mağdur ettiği görülmemiştir. Alnı secdeye değen bir insandır. İnşAllah yeni projeleri ile yeniden gündeme gelir.

4
22
yanıtYanıtla
melih okzuzmobilWeb@haberler.com:

Adam iki senede bir cikip milleti milyon dolarlarca tokatliyor sonra akp nasil 50 aliyor diye soruyorsunuz.

14
10
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal Çetin:

Emniyet Müdürlüğü, istediklerini iki dakikada alıyor, neden Jet fadıl bulunamıyor, yada bulunyor da, bulunamadı numarası mı yapılıyor? Kimler yakalanmasını istemiyor acaba? AKP iktidarı olabilir mi?

20
1
yanıtYanıtla
kurt olmayan amele:

fadil bu koyun milletin parasi sana kurban olsun doya doya ye

16
5
yanıtYanıtla
VatandaşMobil-IOS:

AKP akraba koruma partisi

19
2
yanıtYanıtla
ZiyaMobil-IOS:

Fadıl din li imanlı ınsandır calıosa allah için çalıo

12
8
yanıtYanıtla
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title