Haberler

Her Yaşa, Her Kesime Hitap Eden Oyun: "Rakıon"

İlk olarak 2006 yılında kendini gösteren uluslararası oyun Rakion, Türkiye'de 2009 yılında Joygame tarafından Türk oyuncuların beğenisine sunuldu.

Softnyx firması tarafından geliştirilen ve Joygame tarafından tamamen Türkçeleştirilmiş şekliyle 2009 yılında kullanıcılara sunulan Rakion, en yeni ve geliştirilmiş haliyle oyun severlerin keyfine keyif katmaya devam ediyor. İlk olarak 2006 yılında kendini gösteren uluslararası oyun Rakion, Türkiye'de 2009 yılında Joygame tarafından Türk oyuncuların beğenisine sunuldu. Kısa süre içinde büyük ilgi gören ve büyük bir oyuncu kitlesine ulaşan bu oyun, binlerce kişinin beğenisini kazandı. Kullanıcı dostu grafikleri, pratik oynanabilirliği ve düşük sistem gereksinimiyle her kesime hitap eden oyun haline Joygame tarafından dönüştürülen Rakion, bir takım eksikliklerin giderilmesi ve tamamının yenilenmesiyle hayran kitlesini arttırdı.

Arena tabanlı online PvP oyunu Rakion'un sunucularının Mayıs ayında Türkiye'ye getirildiğini belirten SHR Grup Pazarlama Direktörü Ozan Aydemir: "Rakion'un arena tabanlı online PvP oyunu olması, oyunda bitmek bilmeyen aksiyon, adrenalin ve rekabeti de beraberinde getirdi. Rakion oyunu tanındıkça, oyuncu sayısı ve rekabet arttıkça gereksinimler de arttı. Kısa sürede büyük bir oyuncu kitlesine ulaştığını gördüğümüz Rakion'un en önemli sorunlarından birinin laglı (internet kaynaklı oyuna bağlantı sorunu) sunucular ve oyundan düşme sonucu yaşanan moral bozuklukları olduğunu gördük. Bunun üzerine Joygame tarafından Mayıs ayında Rakion sunucularını Türkiye'ye aldık ve lag, gecikme ve bağlantı gibi sorunların tümünü çözerek Rakion oyunumuzu yeni haliyle kullanıcılarımıza sunduk" dedi.

Rakion'da 19 Mayıs Etkinliği tam not aldı

Oyunları içerisinde kullanıcılara sundukları etkinlikleriyle de Türkiye'de tek olan Joygame, Rakion oyuncularına, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı muhteşem bir etkinlik ile özel olarak tasarladı. Türk kültür ve öğelerini sembolize eden görsel, yükleme ekranında kullanılan Atatürk görseli ve mesajların yanı sıra, Rakion Türkiye için özel olarak tasarlanan "Egemenlik Seti" gibi eşyalar oyuncuların beğenisine sunuldu ve tam not aldı. 23 Nisan, 19 Mayıs, 29 Ekim gibi önemli milli bayramları, oyun içerisinde tasarlanan eşya, etkinlik ve sürprizlerle kutlayan Rakion, Türk oyuncularına hem eğlenceli hem de eşsiz deneyimler yaşattı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title