Haberler

Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesi Kapsamında Konferans Düzenlendi

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde, “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” Projesi kapsamında Atatürk İlkokulu Spor Salonunda konferans düzenlendi.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde, "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesi kapsamında Atatürk İlkokulu Spor Salonunda konferans düzenlendi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Yetimhaneler sorumlusu Reşat Başer' in konuşmacı olarak yer aldığı konferansa; Kaymakam Bünyamin Bilgin, Garnizon Komutanı Onur Şahbaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Atlı, daire amirleri, siyasi parti liderleri, sivil toplum örgütü liderleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Konferansta konuşan İHH Yetimhaneler Sorumlusu Reşat Başer, okul içinde öğrencilere yardımlaşmayı alışkanlık haline getirmek ve bunu okullarda gelenek haline getirmek, öğrencilere iyiliği aşılayarak yetim öğrencilere destek olmayı amaçladıklarını belirtti. Yapılan konuşmanın ardından Kaymakam Bünyamin Bilgin, Başer'e çiçek ve hediyeler takdim etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Gökçebey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title