Haberler

Polis Memuru 'Her Şeyi Sizin İçin Yaptım' Notu Bırakıp İntihar Etti

Güncelleme:

Antalya'da görev yapan 40 yaşındaki polis memuru Mustafa Uy, yakınlarına "Her şeyi sizin için yaptım" notu bırakarak beylik tabancasıyla yaşamına son verdi.

Antalya'da Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 40 yaşındaki Mustafa Uy, evinde beylik tabancasıyla intihar etti. Evli ve 2 çocuk babası Mustafa Uy'un, "Her şeyi sizin için yaptım" notunun da yer aldığı bir mektup bıraktığı belirtildi.

CESEDİ OKULDAN GELEN KIZI BULDU

Olay, saat 15.00 sıralarında Kepez İlçesi, Zafer Mahallesi Büyükada Sitesi A-32 Blok'ta meydana geldi. 18 yıllık polis memuru Mustafa Uy, evde eşi ve çocuklarının bulunmadığı sırada beylik tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti. Polis memurunun cesedi, okuldan gelen kızı 9 yaşındaki B.U. tarafından bulundu. Küçük B.'nin çığlıkları üzerine komşuları, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.


Evde inceleme yapan polis ve sağlık ekipleri, Mustafa Uy'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Uy'un Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli mesai arkadaşları, gözyaşlarını tutamadı. Uy'un çocukları B. ve 14 yaşındaki B. gözyaşına boğulurken, güçlükle sakinleştirildi.

EŞİ ÖĞRENİR ÖĞRENMEZ EVE GELDİ

Mustafa Uy'un Antalya Havalimanında yer hostesi olarak çalışan eşi Birgül Uy olayı öğrenir öğrenmez eve geldi. Eşinin ölüm haberini alan Birgül Uy, sinir krizi geçirdi. Uy'un eski komşusu ve yakın arkadaşı olduğunu söyleyen Gönül Keskin ise "O benim kardeşim gibiydi. Nasıl canına kıyar?" diye feryat etti. Keskin, borçları olduğunu öğrendiği Uy için, "Ben onun borcunun olduğunu bilsem bileziklerimi verirdim" diye gözyaşı döktü. Olay yerine gelen Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ise Uy'un eşi Birgül Uy'a başsağlığında bulundu.

ARDINDAN MEKTUP BIRAKTI

Mustafa Uy'un intihar etmeden önce bir mektup yazdığı ortaya çıktı. Uy'un mektubunda, "Her şeyi sizin için yaptım" diye ailesine not yazdığı kaydedildi. Kısa süre önce kredi çekerek otomobil aldığı belirtilen Uy'un cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Kepez Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

Duygusal Can:

Allah''ım Sen biz aciz kulların hayırlar nasip et, taşıyamayacağımız yükleri bizlere yükleme. . . Rabbim insanlığın sonunu hayretsin inşallah. . .

45
3
yanıtYanıtla
Duygusal Can:

O beğenmeyen zatttt nesini beğenmedi acaba bu temeninin. . . Allah selamet versin.

yanıt11
yanıt1
fatmanurmobilWeb@haberler.com:

Sorgusuz sualsiz çalış.Yan durursun.uyarı.Düz durursan olmaz.Amir dert.bürodaki memur dert.Gazeteci.pastacı .postacı. kahveci.şoför .öğretmen konu komşu herşeyi..hertürlü mesleki konuyu senden iyi bilir laf sokar.Amir sadece komplekslerinin tatmin için amirdir.Laf anlamaz.dert çıkarır dinlemez.Psikolojik baskı baskı.Rahat eden de var.Yağcıdır.yalakadır taklacıdır.Yandaştır.candaştır.Hiç haklı olmazsın.hep hatalı haksızsındır.Sonunda canına tak eder.Rabbim günahlarını affetsin.Ailesine Sabırlar versin.Sebep olanların ailelerine de aynı acıyı göstersin diyeceğim.yine yüreğim elvermiyor.

37
1
yanıtYanıtla
Misafir Misafir:

Orta sınıf insanların durumunu ne güzelde açıklamışsın be Fatmanur Hanım, Vallahi saygı duydum. Saygılarımla.

yanıt7
yanıt1
inegölmobilWeb@haberler.com:

Bende şu intiharların ardından can sıkıcı yorum yapanlara ölüyorum.Adamı tanır mısınHuyu suyu derdi nedir.Ne yaşadıda bu hale geldi.Yahu ölmüş.Şeytan bile vazgeçmiş artık o insandan.Bir rahmet dilemek.Allah affetsin.kimseye göstermesin demek bu kadar mı zor

27
1
yanıtYanıtla
halirbam:

ALLAH rahmet eylesin . . . INTIHAR edenlerin ahiretini sorgulama bana düsmez . . lakin intihar eden gözümde KORKAK-SORUMSUZ kisilerdir. . . . simdi sen INTIHAR edince borclarin silindmi ? yengeyi ve cocuklari kime emanet ettin ? gecimlerini nasil saglayacaklar? kendini güya kurtarmak icin cevreni atese atmak sorumuszluk degilmi? . . . INTIHARLAR beni cok üzüyor . . .

18
10
yanıtYanıtla
sütçü:

Allah kalanlara sabır versin.

26
2
yanıtYanıtla
O.D.U.N Adam:

Haha haha

0
27
yanıtYanıtla
MEMUR:

ÖLMÜŞ İNSANA BİLE SAYGINIZ KALMAMIŞ HALİNİZDEN UTANIN

23
0
yanıtYanıtla
reis yabanmobilWeb@haberler.com:

Bos bos konusanlar var polisler 12 yildir zam almiyor kimlere zam yapildi kimlere hem cok calis saatlerce herseye kos ama zam yok bu haksizlik allah rahmet eylesin ne diyebilirimki

18
3
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title