Haberler

Her Mevsim Bisiklet" Projesi

Türkiye Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz, bisikletin orta öğretimde seçmeli ders olmasına ilişkin müfredat hazırlıklarının sürdüğünü söyledi.

Derneğin, "Her Mevsim Bisiklet" projesi kapsamında Gülşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlediği programda konuşan Suyabatmaz, köy ekmeğinin tekrar sofralara dönmesi gibi bisikletin de hızla yaşamın içinde yer almaya başladığını belirtti.

Çevreyi koruyan bir yatırım olması nedeniyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın da bisikletle ilgili projeleri desteklediğini anlatan Suyabatmaz, bisikletin orta öğretimde seçmeli ders olmasına ilişkin müfredat hazırlıklarının sürdüğünü ifade etti.

Suyabatmaz, bisikletin ulaşımdaki yeri ve önemine dikkat çekmeyi, sağlıklı yaşam, bisiklet sporunun gelişmesini, toplumda çevre sorumluluğu ve bilincini geliştirilmeyi amaçladıklarını aktardı.

Program sonunda Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin ve Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Suyabatmaz'a plaket verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Gülşehir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title