Haberler

Her Mahalleye Spor Kompleksi

Spora ve sporcuya verdiği önemi her fırsatta gösteren Erzincan Belediyesi, Erzincan Valiliği işbirliğiyle her mahalleye bir spor kompleksi inşa ediyor.

Spora ve sporcuya verdiği önemi her fırsatta gösteren Erzincan Belediyesi, Erzincan Valiliği işbirliğiyle her mahalleye bir spor kompleksi inşa ediyor.

Çocuklara ve gençlere daha kaliteli ve tehlike arz etmeyen alanlar oluşturmak için çalışmalara başlayan Erzincan Belediyesi bu güne kadar Ekşisu Mesire alanı, Mimar Sinan mahallesi ve Ergenekon mahallesinde çalışmalarını tamamladı.

Ergenekon mahallesinde bulunan spor kompleksinde incelemelerde bulunan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy burada spor yapan çocuklarla bir süre sohbet etti.

Ardından bir açıklama yapan Başkan Başsoy "Valiliğimiz ile birlikte kent genelinde spor kompleksleri kuruyoruz. Şimdilik Ekşisu Mesire alanı, Mimar Sinan mahallesi ve Ergenekon mahallesinde yapımını gerçekleştirdik. Mahalle aralarında gerçekleştirdiğimiz bu tesisler sayesinde çocuklarımızın ve gençlerimizin güvenli bu ortamlarda spor yapabilecekler. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için spora yönlendiriyoruz. Umuyorum ki bu çalışmaların sonunda, uzun vadede şehrimizden başarılı sporcular yetişecek." Dedi.

Konuşmasında bu alanların korunmasının ve temiz tutulmasının halkın görevi olduğunu belirten Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy; "Onlardan tek isteğimiz bu alanları korunması ve temiz tutulmasıdır." dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Belediyesi Cemalettin Başsoy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title