Haberler

Her "Madende Göçük" Haberinde Aynı Acıyı Yaşıyor

Çalıştığı madendeki göçük sonrası bir daha yürüyemeyen 40 yaşındaki Mehmet Tuncer'in acısı, Ermenek'teki kömür ocağında üçü akrabası 18 kişinin mahsur kalmasıyla tazelendi Tuncer: "Her 'madende göçük' haberiyle acım büyüyor.

METİN BOLAT - Çalıştığı madendeki göçük sonrası iki yıldır tekerlekli sandalye ile hareket eden Mehmet Tuncer'in acısı, Ermenek'teki kömür ocağında üçü akrabası 18 kişinin mahsur kalmasıyla yenilendi.

Üç çocuk babası Mehmet Tuncer (40), AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki yıl önce çalıştığı madendeki göçük sonrası yürüyemez hale geldiğini söyledi.

Zor günler yaşarken önce Soma sonra Ermenek'teki maden kazasıyla sarsıldığını dile getiren Tuncer, kayınbiraderleri Kerim (32) ile Ali Haznedar (34) ve teyzesinin oğlu Hüsnü Çolak'ın (34) şu an madende mahsur kaldığını ifade etti.

Tuncer, olayı duyar duymaz yıkıldığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kayınbiraderlerim kardeşim gibiydi. Benim başıma gelen olaydan sonra çok üzülmüşlerdi. Tüm işlerimi onlar yürütüyordu. Aynı acıyı yaşıyor ve hissediyorum. Zor bir olay. Her 'madende göçük' haberiyle acım büyüyor. Mahsur kalanlardan gelecek iyi haberi bekliyorum. Sürekli dua ediyorum."

Mehmet Tuncer, madende çalışırken hiç bu tür kazaları düşünmediklerini de sözlerine ekledi. - Karaman

Kaynak: AA / Yerel

Ermenek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title