Haberler

Her Köyde Bir Işık Var Projesi Ödül Töreni Düzenlendi

Adıyaman’ın Sincik ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından yürütülmekte olan Her Köyde Bir Işık Var Projesi kapsamında düzenlenen Kitap okuma yarışması ödül töreni düzenlendi.

Adıyaman'ın Sincik ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından yürütülmekte olan Her Köyde Bir Işık Var Projesi kapsamında düzenlenen Kitap okuma yarışması ödül töreni düzenlendi.

Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi Bahçesinde yapılan ödül törenine Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Döngeroğlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vahap Doğan, Ziraat Bankası Sincik Şubesi Müdürü Halil Baba, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü ve Proje Koordinatörü Dursun Demir, konuşmasında, "Her Köyde Bir Işık Var Projesi kapsamında ilçemiz genelindeki tüm okullara toplamda bin 900 adet kitap dağıttık. Proje kapsamında ilçemiz genelindeki okullarımızda kitap okuma etkinlikleri düzenledik. İki gün buyunca ilçemizde tiyatro gösterileri yapıldı, bu gösterileri yaklaşık bin öğrencimiz izledi. İki okulumuza kütüphane kazandırdık, bu kütüphanelerimize toplamda 3 bin kitap kazandırdık. Kitap okuma yarışmasına 587 öğrenci katıldı. Altı ayrı kategoride öğrencilerin yarıştığı yarışmada ilk 3'e giren 18 öğrenciye ödül olarak bisiklet verilecek. Proje kapsamında kendi kategorilerinde ilk 10'a giren 60 öğrenci için Kayseri, Nevşehir ve Konya illerinin turistik bölgelerine gezi düzenlenecektir" dedi. Sincik İlçe Kaymakamı Zafer Sağ ise, "Valiliğimiz SODES birimine geçtiğimiz yıl içerisinde arkadaşlarımız tarafından sunulan proje kapsamında yapılan kitap okuma yarışması ödül töreni için burada toplanmış bulunmaktayız. Projemiz içerisinde kütüphane kurulması, öğrencilere kitap okuma yarışması, tiyatro gösterileri ve gezi programı gibi farklı etkinlikler var. Yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ödül olarak bisiklet verildi, ayrıca gezi düzenlenecektir. Ben dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum, kendilerini kutluyorum. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği olan başta valiliğimiz SODES birimine, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, personeline, okul müdürlerimize ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada bu tür projeleri hazırlayarak ilgili birimlere sunup ilçemizde gerek kitap okuma alışkanlığı kazandırılması olsun, gerek diğer sosyal ve kültürel faaliyetler olsun bu projelerin devam etmesini bekliyorum. Tekrardan emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi çocuk gelişimi bölümü tarafından açılan yıl sonu sergisinin açılışının ardından yapılan yemek ikramı ile program sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Adıyaman Sincik Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title