Haberler

Her Gün 91'lik Dedeyle Camiye Giden Sokak Kedisi Şaşırttı

Manisalı 91 yaşındaki Mehmet Yükselen, 10 yıl önce sokakta bakmaya başladığı 'İpek' ismini verdiği sokak kedisiyle camiye gidiyor. Her gün caminin karşısındaki bankta Yükselen'i bekleyen kedi, adeta bir insan gibi Yükselen'e eşlik ediyor.

Şehzadeler Sultan Parkı içerisinde yaşlı bir adamla sokak kedisi arasında yaşananlar görenleri şaşırtıyor. Mehmet Yükselen isimli vatandaş 10 yıl önce sokakta bakmaya başladığı 'İpek' ismini verdiği sokak kedisiyle adeta dede-torun ilişkisi yaşıyor. Önceleri kedilere baktığı için Mehmet Yükselen'i şikayet edenler şimdilerde Yükselen'in kedilerle olan diyaloglarını hayranlıkla izliyor. Yükselen, parka girdiği anda İpek'in ne kadar uzakta olursa olsun ona seslendiğinde kedinin hemen gelip kendisini bulduğunu ifade etti. Günde 3 defa parka gelip İpek'in yiyecek ihtiyacını karşıladığını söyleyen Yükselen, 2010 yılında hacca gidip geri döndüğünde, bir gün namaz kılmak için camiye gittiğinde kedinin kendisini unutmayıp bulduğunu anlattı. İpek adlı kedi tıpkı bir insan gibi yaşlı adamın namaz kıldığı camiye kadar gidip cami içerisindeki banklarda oturarak yaşlı adamın namazının bitmesini bekliyor. Yükselen'in tek isteği ise bu tip kedilere sahip çıkılması. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title