Haberler

Her Çarşamba Söz Hakkı Caniklilerde

Her çarşamba düzenlenen halk gününde vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Canik’i halkımız ile birlikte yönetiyoruz" dedi.

Her çarşamba düzenlenen halk gününde vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik'i halkımız ile birlikte yönetiyoruz" dedi.

Halk günleri kapsamında belediyede kabul ettiği vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Genç, sorunlara anında müdahale ederek çözüm için yetkili belediye birimlerini harekete geçiriyor. Halk gününde Başkan Genç ile tek tek görüşen Canikliler, taleplerinin yanı sıra görüş ve önerilerini de iletme şansını yakalıyorlar. Bugüne kadar yüzlerce vatandaşla yüz yüze görüşen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, katılımcı yerel yönetim ve sosyal belediyecilik anlayışını ilke edindiklerini söyledi.

BAŞKANLA BİRE BİR GÖRÜŞME

Canik halkının halk günü uygulamasından son derece memnun olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Genç, bu sayede vatandaşların sorunlarına ilk elden ulaşabildiğini belirterek, "Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımızın sorunlarına yardımcı oluyoruz. Halkımızdan gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer taraftan vatandaşlarımızın bizimle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Çünkü vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Her zaman bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

BİRLİKTE YÖNETİM

Şeffaf belediyecilik anlayışı gereği belediyenin kapılarını vatandaşlara her zaman açık tuttuklarını vurgulayan Başkan Genç, "Halkımızla beraber olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin ve Canik'i birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Canik'i Caniklilerle birlikte yönetmek amacında ve kararlılığındayız. Vatandaşın derdi bizim derdimizdir. Halk gününde görüştüğüm her vatandaşın derdine derman olmaya, sorunlarını, sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz. Bu güne kadar bu uygulamanın çok faydasını gördük, yüzlerce insanımızı burada ağırladık, kendilerini dinledik. Halk Günü uygulamamız devam edecek" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title