Haberler

Her Alışverişe Bir Çocuk Bileti Hediye!

Güncelleme:

LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul'un, çocuk ve bebek giyim markası Panço ile yaptığı işbirliği kapsamında, Panço'dan yapılan her alışverişe bir çocuk bileti hediye ediliyor.

Bayrampaşa Forum İstanbul AVM'de 3.000 m²'lik bir alanda 3-10 yaş arası çocuklu aileler için ideal bir ortam oluşturan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, eğlenceli ve öğretici etkinlikleriyle ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, şimdi de çocuk ve bebek giyim markası Panço ile hem çocukların hem ailelerinin yüzünü güldürecek bir kampanya düzenliyor. 1 Mayıs – 18 Haziran 2016 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, Panço'dan yapılan her alışverişe 1 adet LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul çocuk bileti hediye edilecek. Böylece toplamda 85.000 çocuk ücretsiz olarak hem eğlenecek hem öğrenecek. Her bir çocuk bileti, bir adet ücretli yetişkin bileti ile birlikte geçerli olacak. Panço'nun İstanbul ve çevresindeki 37 mağazasında geçerli olacak kampanya kapsamında kazanılan biletler 31 Aralık 2016 tarihine kadar kullanılabilecek.

Eğlence ve heyecan dolu bir dünya

Yapımında 2 milyon LEGO® parçası kullanılan, Doğu Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk LEGOLAND® Discovery Centre'ı olan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul'da heyecanlı LEGO® gezileri, 4 boyutlu sinema, LEGO® parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LEGO® Fabrika Turu, Master Model Builder tarafından yönetilen atölye çalışmaları, temalı oyun alanları, doğum günleri ve kutlamalar için özel parti odaları ve İstanbul'un simgelerinin inşa edildiği LEGO® MINILAND alanı yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bayrampaşa İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title