Haberler

Hentbolda Transfer

Hentbol Erkekler 1. Lig takımlarından Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü, geçen sezon Trabzonspor'da forma giyen Evgeny Potapchuk ve Poliak Dmytro ile 1'er yıllık ön sözleşme imzaladı.

Hentbol Erkekler 1. Lig takımlarından Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü, geçen sezon Trabzonspor'da forma giyen Evgeny Potapchuk ve Poliak Dmytro ile 1'er yıllık ön sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Mustafa Demir, yaptığı yazılı açıklamada, yeni sezon hazırlıkları kapsamında teknik kadro ve sporcu transferleri noktasında yaklaşık bir aydır çalıştıklarını kaydetti.

İç transferde İzzet Keskin, Emre Eyüboğlu, Tanju Kaplanoğlu, Mehmet Can Eroğlu, Muhammet Demircioğlu, Muhittin Ateş, Burak Çolak, Ömer Öztürk ile anlaştıklarını belirten Demir, "Altyapıdan yetişen Gümüşhaneli sporcularımız Köksal Çepe, Emirhan Özdamar, Ali Fidan, Sami Er, Okan Bal'ı da kadroya dahil ederek altyapımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Demir, hedefler doğrultusunda Antalyaspor'dan Anıl Yıldız ve Göksenin Yalçın'ı da transfer ettiklerini anımsatarak, Amasya Taşova Spor'dan Murat Yılmaz, Trabzon Akçaabat Tütün Spor'dan Adem Gökalp ve Ömer Sarı ile de 1'er yıllık anlaşma imzaladıklarını belirtti.

Transfer çalışmaları kapsamında ayrıca, Trabzonspor'dan kaleci Evgeny Potapchuk ve sol oyun kurucu Poliak Dmytro ile 1'er yıllık ön anlaşma imzaladıklarını belirten Demir, bir pivot daha alıp transfer sezonunu kapatacaklarını kaydetti.

Demir, takımın ağustosun ilk haftasında Gümüşhane'de kampa gireceğini belirterek, şunları kaydetti:

"1 Eylül'de oynayacağımız kupa maçları için iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi, ardından da lige iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Şehrimizde oynayacağımız maçlarda, seyri güzel başarılara imza atan bir takım oluşturmayı arzuluyoruz. Belediye Başkanımız Ercan Çimen'in spora olan sevgisinden aldığımız güçle önümüzdeki sezon süper lige çıkmayı hedefliyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Demir Trabzonspor Gümüşhane Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title