Haberler

Hentbolda Maçın Ardından

Erkekler Hentbol Süper Lig play-off yarı final serisi ilk maçında Beşiktaş Mogaz'a 38-29 yenilen Amasya Taşova YİBO'da antrenör Hakan Günal, "Bu maç takımımın yaşadığı gururu aşağıya çekmeyecek ve elde ettiği başarıyı küçültmeyecek" dedi.

Erkekler Hentbol Süper Lig play-off yarı final serisi ilk maçında Beşiktaş Mogaz'a 38-29 yenilen Amasya Taşova YİBO'da antrenör Hakan Günal, "Bu maç takımımın yaşadığı gururu aşağıya çekmeyecek ve elde ettiği başarıyı küçültmeyecek" dedi.

Günal, maçın ardından yaptığı açıklamada, rakiplerinin ligin en kaliteli takımlarından biri olduğunu söyledi. Çok güçlü rakipleri karşısında ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Günal, şöyle konuştu:

"Beşiktaş Mogaz ile başa baş mücadele etme başarısını gösteren oyuncularımı tebrik ediyorum. Sonuç üzücü olsa bile bu maç, takımımın yaşadığı gururu aşağıya çekmeyecek ve elde ettiği başarıyı küçültmeyecek. Pazar günü ikinci maçta daha iyi mücadele etmeye çalışacağız. Umarım sakat ve hasta olan oyuncularımız iyileşir."

Beşiktaş Mogaz cephesi

Beşiktaş Mogaz Antrenörü Müfit Arın ise maçın ilk bölümünde rakiplerine karşı zorlandıklarını belirtti.

İkinci bölümde daha iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Arın, "Burada önemli olan taraftarlara güzel bir maç seyrettirmekti. Her iki takımı bunu başardığı için tebrik ediyorum. Galip gelen taraf biz olduğumuz için mutluyuz. İkinci maçta yine aynı mücadeleyi ortaya koyarak kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Beşiktaş Mogaz Taşova Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title