Haberler

Hentbolda Maçın Ardından

- Kayseri Rainbow Sportif Direktörü Şimşek: "Mücadelemizi sonuna kadar verdik, çok harika top oynadık fakat hakemleri geçemiyorsak bu bizim suçumuz değil" Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Kayseri Rainbow'un sportif direktörü Yücel Şimşek, 27-24 yenildikleri Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçına ilişkin, "Mücadelemizi sonuna kadar verdik, çok harika top oynadık fakat hakemleri geçemiyorsak bu bizim suçumuz değil" dedi.

- Kayseri Rainbow Sportif Direktörü Şimşek: "Mücadelemizi sonuna kadar verdik, çok harika top oynadık fakat hakemleri geçemiyorsak bu bizim suçumuz değil" Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Kayseri Rainbow'un sportif direktörü Yücel Şimşek, 27-24 yenildikleri Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçına ilişkin, "Mücadelemizi sonuna kadar verdik, çok harika top oynadık fakat hakemleri geçemiyorsak bu bizim suçumuz değil" dedi.Şimşek, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında taraftarlarına galibiyet sevincini yaşatmayı hedeflediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.Karşılaşmayı hakem hatalarıyla kaybettiklerini savunan Şimşek, şöyle devam etti: "Çok güzel bir maç çıkarttık. Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'dan kat kat iyi oynadık. Ancak açık ve net olarak 9'a 7 maç oynanmaz. 7 oyuncu 2 hakem. Çok topumuzu kestiler. Bu siyasi bir oyun değil, top oynanıyor burada. Mücadelemizi sonuna kadar verdik, çok harika top oynadık fakat hakemleri geçemiyorsak bu bizim suçumuz değil. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Hakemlere yakıştıramadım. Biz güzel bir maç çıkarttık Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u yenebileceğimizi gösterdik. Bazı pozisyon hatalarımız oldu. Hakem çok engelledi. Sonuç güzel değil ama maçı güzeldi." -

Kaynak: AA / Güncel

Ankaraspor Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title