Haberler

Hentbolda Maçın Ardından

Hentbolda maçın ardından- Amasya Taşova YİBO antrenörü Günal: - "Maçın başından itibaren kazanma arzumuzu sahaya yansıttık ve galip geldik"- Mersin Hantaş Sportif Direktörü Özoğlu: - "Son dakikalarda toparlandık ama bu maçı kazanmamıza yetmedi"AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde sahasında Mersin Hantaş Sportif'i yenen Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, "Maçın başından itibaren kazanma arzumuzu sahaya yansıttık ve galip geldik" dedi.

Hentbolda maçın ardından- Amasya Taşova YİBO antrenörü Günal: - "Maçın başından itibaren kazanma arzumuzu sahaya yansıttık ve galip geldik"- Mersin Hantaş Sportif Direktörü Özoğlu: - "Son dakikalarda toparlandık ama bu maçı kazanmamıza yetmedi"AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde sahasında Mersin Hantaş Sportif'i yenen Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, "Maçın başından itibaren kazanma arzumuzu sahaya yansıttık ve galip geldik" dedi.Günal, maçın ardından yaptığı açıklamada, hiçbir galibiyetin insan sağlığından daha önemli olmadığını belirtti.Rakip takım oyuncusunun maçın sonuna doğru sporcularının hayatını bitirmeye yönelik bir faul yaptığını öne süren Günal, bu tür hareketleri sahalarda görmek istemediklerini söyledi.Milli maç arasında iyi takviyeler yapmış bir takıma karşı oynadıklarını vurgulayan Günal, "Maçın başından itibaren kazanma arzumuzu sahaya yansıttık ve galip geldik. Oyuncularımızı kutluyorum. Rakip takıma da başarılar diliyorum" dedi.- Mersin cephesiMersin Hantaş Sportif direktörü Osman Özoğlu ise kötü bir maç çıkardıklarını ifade etti.İkinci yarıda toparlanmaları gerekirken basit hatalar yaptıklarını anlatan Özoğlu, "Son dakikalarda toparlandık ama bu maçı kazanmamıza yetmedi. Biz yeni bir takımız. Yabancı oyuncularımız takıma yeni katıldılar ve kolay bir süreç değil. Amasya takımını maçı kazandıkları için tebrik ediyorum" diye konuştu.Özoğlu, bu maçtan gereken dersleri çıkararak Antalyaspor karşısında gelip gelmenin yollarına bakacaklarını dile getirdi. ....

Kaynak: AA / Spor

Taşova Mersin Amasya Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title