Haberler

Hentbolcular Başkan Kocadon'a Teşekkür Etti

Yalıkavak Spor Kulübü Kız Hentbol Takımı’nın yöneticileri ve sporcuları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek takıma vermiş olduğu destekler için kendisine teşekkür etti.

Yalıkavak Spor Kulübü Kız Hentbol Takımı'nın yöneticileri ve sporcuları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret ederek takıma vermiş olduğu destekler için kendisine teşekkür etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Yalıkavak Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Esen, Kulüp Antrenörü Gökhan Ceyhan ve Yalıkavak Spor Kulübü Kız Hentbol Takımı'nın sporcuları yer aldı. Takımın formalarından ulaşım, yol giderleri ve konaklamaya kadar birçok konuda destek veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür etmek amacıyla kendisini ziyaret ettiklerini ifade eden Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Esen, takımın çalışmaları hakkında Başkan Kocadon'a bilgiler verdi. 29 Kasım'da Kastamonu'da Ayyıldız takımı ile karşılaşacaklarını belirten Esen, 2 Aralık'ta ise İstanbul'da Üsküdar takımı ile ertelenen maçı oynayacaklarını söyledi. Lige verilecek 1 aylık aranın ardından ise ilk maçlarını 3 Ocak'ta Ankara'daki Ankara Hentbol Takımı ile yapacaklarını ifade ederek, amaçlarının play off oynayarak Süper Lig'de mücadele etmek olduğunun altını çizdi.

Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı'nın antrenörü Gökhan Ceyhan ve sporcular da destekleri için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkürlerini sundu.

Ziyaretin sonunda Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Esen, Başkan Mehmet Kocadon'a adının yazılı olduğu Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı'nın formasını hediye etti. Ziyaretleri için takım yöneticilerine ve sporcularına teşekkür eden Başkan Kocadon, spora her zaman büyük önem verdiğini, özellikle gençlerin kötü alışkanlıklar edinmemeleri için sporla daha fazla ilgilenmeleri gerektiğini söyleyerek desteklerinin süreceğini de sözlerine ekledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Ceyhan Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title