Haberler

Hentbol Yozgat Bozokspor-Trabzonspor: 35-23

HENTBOL Erkekler Süper Ligi'nin ilk haftasının ilk karşılaşmasında Yozgat Bozok spor, konuk ettiği Trabzon spor'u 35-23 yenerek, lige iyi bir başlangıç yaptı.

İsmail Doğan-Kaan Taşkan'ın yönettiği maçta, ligin yeni temsilcisi Yozgat Bozok spor, maçın ilk dakikalarından itibaren oyuna ağırlığını koydu. 8'inci dakikada Trabzon spor'un tecrübeli kalecisi Mesut, diskalifiye olunca maçın kalan dakikalarında kalede genç takım kalecisi Çağdaş görev yaptı.

Yozgat Bozok spor, Trabzon spor karşısında ilk yarıyı 14-9 önde tamamladı. Ev sahibi ekip, ikinci yarıda da oyunda üstünlüğünü devam ettirdi ve sahadan 35-23 galibiyetle ayrılarak, lige galibiyetle başlayan taraf oldu. Yozgat bozok spor'dan Barış, Gonan Dukiç ve Tomisiov Klajaic, Trabzon spor'dan Ahmet, Caner ve Ünal sarıkart gördü. Konuk takımdan Bülünt ve Oğuzcan da 2 dakika cezası aldı.

Maçın ilk yarısını Yozgat Milletvekili Yusuf Başer de izledi. Devre arasında her iki takımın yöneticilerini ve maçın hakemlerini tebrik eden Milletvekili Başer, ilk kez izleme imkanı bulduğu hentbol maçından zevk aldığını ifade etti.

Maç bitiminde Yozgat Bozok spor Antrenörü Rifat Şahin, lige iyi bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Gecikmeli olarak oluşturduğumuz takımımızla kısa sürede hazırlık imkanı bulduk. Kupa maçından sonra lig maçına çıktık. Rakibimizin durumunu biliyorduk, ona göre hazırlandık. Bu maçta bazı eksikliklerimiz, aksayan taraflarımız var ama bunu da en kısa sürede telafi edeceğiz" dedi.

Trabzon spor Antrenör Ahmet Kaynak da, Trabzon spor'un amatör spor faaliyetlerini durdurma kararı alması nedeniyle geçen sezon başarılı olan takım kadrosunun dağıldığını, son anda Hentbol branşında faaliyete devam kararı aldığını hatırlattı. Kaynak, "O nedenle takım kurmakta sorun yaşadık. Genç takımımızla yola devam ediyoruz. Hazırlık dönemi geçirmedik. Bazı bölgelere transfer yaptık. Ancak, lisans işlemlerini bitiremedik. Trabzonspor ligin en eski takımlarından birisidir. O nedenle, bu ligde düşme korkusu yaşamayacaktır. 5 haftalık bir süreçte sıkıntılar yaşayacağız ama sonrasında toparlanıp, yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

- Yozgat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yozgat Bozokspor İsmail Doğan Yusuf Başer Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title