Haberler

Hentbol ve Voleybolun Başarılı Gençlerinden Başkan'a Ziyaret

Güncelleme:

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Belediyespor Küçük Kız Hentbol Takımı ile İhsan Erturgut Ortaokulu Voleybol Takımı'nı makamında ağırladı.

Küçükler Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan Belediye spor Küçük Kız Hentbol Takımı'na başarılar dileyen Başkan Şirin, Küçük Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonası'ndan 1.'likle dönen İhsan Erturgut Ortaokulu Voleybol Takımı gençlerini de tebrik etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ilk olarak 21-27 Haziran tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak olan Küçükler Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan Belediye spor Küçük Kız Hentbol Takımı'nı ağırladı. Antrenörleri Ergun Erbay ile gerçekleştirdikleri ziyarette Alanya'dan şampiyon olarak dönmeyi hedeflediklerini belirten sporcular, Başkan Şirin ile vedalaşarak hayır duasını almak istediklerini söyledi. Turgutlu Belediyesi çatısı altında spor yapan gençlere başarılar dileyen Başkan Şirin de "Sizlere güveniyoruz. Müsabakalarda bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinize dair şüphem yok. Başarı sizlerle olsun" dedi. Belediyespor'un ardından okul müdürü Ali Ermemiş ve antrenörleri Ümit Canbaz eşliğinde İhsan Erturgut Ortaokulu Voleybol Takımı'nı da ağırlayan Başkan Şirin, Küçük Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyosu'nda 1. olan gençleri tebrik etti. Mutluluklarını Başkan Şirin ile paylaşan gençler, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgay Şirin Türkiye Antalya Alanya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title