Haberler

Hentbol Maçında Yüzlerce Polis Görev Yaptı

BÜYÜKŞEHİR Belediye Ankaraspor'un Göztepe'yi 28-24 yendiği karşılaşmayı sadece 8 konuk taraftar izlerken alınan güvenlik önlemleri ve emniyeti sağlayan yüzlerce polisin olması dikkat çekti.

BÜYÜKŞEHİR Belediye Ankaraspor'un Göztepe'yi 28-24 yendiği karşılaşmayı sadece 8 konuk taraftar izlerken alınan güvenlik önlemleri ve emniyeti sağlayan yüzlerce polisin olması dikkat çekti.

Ankara Emniyeti, Hentbol Federasyonu ve kulüp temsilcilerinin bu karşılaşma öncesi yaptıkları güvenlik toplantısında alınan karar gereği 80 özel güvenlik mensubu ve yüzlerce polis görevlendirildi.

7 Eylül tarihinde Ankara'da oynanan Beşiktaş-Göztepe maçında çıkan olaylarda, her iki takım taraftarlarından 45 kişi gözaltına alınmıştı.

Göztepeliler, Ankaraspor maçına gelmeyeceklerini bildirmelerine rağmen taraftar gelme ihtimaline karşı, Eminiyet ve Hentbol federasyonu önlemleri sıkı tuttu.

KİŞİ BAŞI 30 POLİS !..

Ancak maça sadece 8 Göztepe taraftarı geldi.

Ankara Hentbol Salonu'nda oynanan Süper lig karşılaşmasında yaklaşık 300 polis ve özel güvenlik mensubu görev yaptı.

8 taraftarın yüzlerce güvenlik birimiyle kontrol edilmesi ise tepkilere neden oldu. Göztepe taraftarlarının maça gelmeyeceğinin bilinmesine rağmen, güvenlik toplantısında alınan karar eleştirildi. Ülkenin yoğun gündemi dururken 8 taraftarı maç öncesi, maç sırası ve sonrasında yüzlerce polisin kontrol etmesinin nedeni anlaşılamadı. Maç boyu salona geliş güzergahında, salon içerisinde ve dışında alınan önlemlerde 80'i özel güvenlik olmak üzere toplamda yaklaşık 300 kişi hentbol maçında güvenliğini sağlamış oldu.

- Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankaraspor Beşiktaş Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title